Webshops voor zakelijke klanten:

4.3/10 RF connectoren met rubberen sleeves

02-12-2017 - Nieuws

4.3 /10 RF coax connectoren met rubberen sleeves voor mobiele telecom sites

E&T introduceert nu 4.3/10RF coax connectoren met een rubberen sleeves voor mobiele telecom sites. Ze zijn zowel in rechte en haakse uitvoering verkrijgbaar. De 4.3/10 RF coax connectoren zijn ideaal voor telecom operators en projectverantwoordelijken bij het ontwerp en de uitrol van mobiele outdoor antenne oplossingen.

Grote voordelen

De 4.3/10 RF coax connectoren van E&T bieden een aantal grote voordelen. Zo zijn deze connectoren een stuk kleiner van de bekende 7/16 en N connectoren en hebben ze lagere intermodulatie eigenschappen. De connectoren zijn zowel in handschroef (toolless), schroef als in push pull variant verkrijgbaar. De schroef variant wordt aanbevolen in zeer zware klimatologische omstandigheden. Alle connectoren zijn voor in en outdoor toepassingen te gebruiken en hebben een zeer goede EMC en EMI eigenschappen.

De grootste verschillen tussen de 7/16 en N connectoren en de 4.3/10 serie

De 4.3/10 heeft de volgende verschillen t.o.v. de 7/16 en N connectoren:

  • Gebruikt aanzienlijk minder printplaat en BTS oppervlak
  • De 4.3/10 serie heeft 3 uitvoeringsvarianten terwijl de 7/16 en de N serie slechts 1 variant hebben
  • De 4.3/10 serie is 30 % lichter dan de 7/16 serie
  • De 4.3/10 kan aanzienlijk meer transmissie power aan en heeft een lagere insertion loss

De connectoren voldoen o.a. de internationale IEC60169-1 en de IEC62037-3 standaards.

Rubberen sleeves

Een van de meest bekende mogelijke problemen is dat er water in de connectoren loopt, wat een slechtere performance van de verbinding tot gevolg heeft. E&T biedt deze 4.3/10 serie ook aan met rubberen sleeves. Een uitstekende oplossing om een perfect waterdichte connector-kabel verbinding te realiseren, wat weer een garantie is voor jarenlange betrouwbare antenneverbindingen.

Jumpers

Als coax en fiber optic en koper specialist bent u bij E&T altijd aan het goede adres. Niet alleen voor connectoren en kabels, maar ook voor jumpers. E&T levert deze in alle uitvoeringen en op maat gemaakte lengtes. En ook nog voor een scherpe prijs!

Wenst u meer informatie?

Mogelijk wenst u meer specificaties of een sample van deze 4.3/10 serie. Natuurlijk helpen wij u graag verder als specialist. Wilt u meer informatie. Klik dan hier of vraag nu direct een offerte aan!

 

4.3/10 RF connectoren met rubberen sleeves