Webshops voor zakelijke klanten:

Automatic Signal verwarmt haar receptie met de infraroodverwarming van E&T

03-01-2017 - Nieuws

Automatic Signal verwarmt haar receptie met de infraroodverwarming van E&T

Automatic Signal heeft onlangs het interieur van haar kantoor grondig opgeknapt. Zo werden diverse kantoorruimtes geheel vernieuwd en zo ook de ruimte achter de receptie. De receptie heeft nu een geheel open karakter, waar tot tevredenheid van de medewerkers infrarood verwarming voor aangename en comfortabele werkplekken zorgt.

Infrarood verwarming, snel en economisch comfort

Nu de kantoor ruimte achter de receptie open is, komt er wel eens koude van buiten naar binnen, dit ondanks de sluisdeuren. Automatic Signal, kwam via een Sales Manager binnen Automatic Signal, in contact met E&T. Het ging al gauw over de paar plaatselijke koude werkplekken. E&T ging bij Automatic Signal in Rijssenhout ter plaatse om de situatie opnemen. In overleg met de klant werd besloten om een infrarood paneel voor een proefperiode van 4 weken in gebruik te nemen.

De proef beviel goed en Automatic Signal besloot om verder uit te breiden

Na een proefperiode van 4 weken bleken diverse medewerk(st)ers positief over het geleverde infrarood paneel dat onder de bureaus geplaatst kan worden. Er werd besloten om 8 panelen te bestellen die nu ruim een maand tot volle tevredenheid van de medewerk(st)ers comfortabel verwarmen. En dit met slechts 100 Watt per werkplek. Normaliter zouden we gebruik maken van kachels van 3.000 Watt aldus de leidinggevende van het team. Deze oplossing is een stuk comfortabeler en energiezuiniger. Op deze manier zorgen we voor werkplek comfort op een milieuvriendelijke en veilige manier.

Wenst u meer informatie?

Wenst u ook te onderzoeken of infrarood verwarming voor u een goede verwarmingsoplossing is? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Automatic Signal verwarmt haar receptie met de infraroodverwarming van E&T