Webshops voor zakelijke klanten:

Automatiseringsbedrijf IT-Innovators kiest voor het advies en installatie van zonnepanelen voor E&T

03-29-2019 - Nieuws

Automatiseringsbedrijf IT-Innovators kiest voor het advies en de installatie van zonnepanelen voor E&T. IT-Innovators  is een bijzonder bedrijf dat in Hazerswoude-Dorp is gevestigd. Maurice Pronk is de directeur en onlangs is men overgenomen door Capturetech uit Nieuw-Vennep. Een logische stap aldus Maurice want Capturetech is sterk op het gebied van systemen in magazijnen, productieomgevingen, winkels, havens en (vracht)auto’s. Capturetech is in diverse verticale marktsegmenten vertegenwoordigd. Met het overnemen van IT-Innovators meent de organisatie dat er een IT-totaaloplossing ontstaat voor alle bedrijven met een distributie- en retailfunctie. IT-Innovators sluit met haar expertise in ICT beheer en onderhoud daar naadloos op aan. Zo kan met de overname IT-Innovators gemakkelijker groeien onder de vlag van Capturetech.

 

Kruisbestuiving in optima forma

Onlangs heeft E&T besloten om de migratie van de oude servers naar een nieuw platform door IT-Innovators uit te laten voeren. Na deze migratie zal IT-Innovators ook het ICT beheer voor Electronics & Telematics bv gaan doen. Al pratende als ondernemers onderling werd ook de verduurzaming bij IT-Innovators door E&T aangekaart en uitgebreid besproken. A.d.h.v. diverse ontwerpen en alternatieven m.b.t. de soort zonnepanelen en varianten in de opstellingen en het bijbehorende rendement, kon Maurice gemakkelijk en gemotiveerd zijn keuze maken. De keuze viel op een installatie met REC Solar Mono 320 Wp panelen. Deze hebben nl. een zeer hoog rendement naast een scherpe prijs en een kei van  een productgarantie van wel 25 jaar. Daar boven op geven wij samen met onze leverancier een gegarandeerde opbrengstgarantie van zelfs 86,4 % na 25 (!) jaar. Een zeer sterke betrouwbare en duurzame oplossing dus. E&T zorgt voor het complete ontwerp en de realisatie van dit project. Verder werd er tijdens project ook nog een elektrische laadpaal geinstalleerd. Hierdoor medewerkers en klanten van IT-Innovators met elektrische auto’s naar het bedrijf komen en de acuur bijladen.

Wenst u meer informatie?

Wilt u ook meer wat zonnepanelen bij u opleveren of over onze laad- en accusystemen weten? Neem dan snel contact op met een van onze energie specialisten en bel +31(0)70 4141650 of mail naar info@etconnect.com

 

Automatiseringsbedrijf IT-Innovators kiest voor het advies en installatie van zonnepanelen voor E&T