Webshops voor zakelijke klanten:

Cases

Bij E&T denken we niet alleen met u mee, we gaan nog een stap verder. Wij ontzorgen u. Met persoonlijke dienstverlening en oplossingen die echt werken. Wij bieden oplossingen met garanties!

Stap in de wereld van The Internet of Things. Neem een kijkje bij E&T, vol innovaties en ontwikkelingen! Bekijk de klantcases en lees hoe de klanten E&T ervaren.

E&T levert outdoor ledverlichting aan manege Vreehorst

Meer en beter licht en een lagere energierekening! Eigenaar van de manege, Gert-Jan van Veen, is erg blij met de nieuwe verlichting van E&T, want het geeft hem een tweetal voordelen. “Door het toepassen van de verlichting is het Wattage met de helft omlaag gegaan, namelijk van 80 Watt naar 40 Watt per lamp, dit […]

Lees verder
MailSucces en Complex E-Techniek

MailSucces en Complex E-techniek hebben onlangs samen met E&T een mooi duurzaam infrarood verwarmingsproject gerealiseerd. MailSucces beschikt over een pand van 1600m2 waar onder andere voorraadbeheer wordt verzorgd voor klanten. De grote ruimte is lastig te verwarmen. E&T heeft MailSucces en Complex E-Techniek geadviseerd over de mogelijkheden van infraroodverwarming.

Lees verder
General Electric

Het bedrijfspand waar General Electric (GE) in gehuisvest is, is de afgelopen tijd flink vooruitgegaan op duurzaamheid. Zo is er een nieuwe HR-ketel, ledverlichting en infraroodverwarming aangebracht. E&T heeft zich opgesteld als adviseur, bemiddelaar en leverancier op het gebied van verlichting voor General Electric.

Lees verder
Cat. 6A databekabelingproject voor Ezinge scholengemeenschap

E&T heeft bij een project van Ezinge uitdagingen aangepakt op het gebied van data- en telecommunicatie van november 2013 tot juni 2015. Hier ging de nodige voorbereiding aan vooraf.

Onderwijspark Ezinge betreft een combinatie van onderwijsinstellingen, die in de afgelopen jaren werden samengevoegd tot één scholengemeenschap.

Lees verder
Maatwerk data- en telecommunicatie

Een multibeam antenne is een speciale antenne, die kan worden ingezet bij bijvoorbeeld stadions en evenementen. De antenne is flexibel te plaatsen en zorgt ervoor dat heel veel mensen op een klein of tijdelijke oppervlak kunnen blijven bellen en internetten.

Lees verder
Maatwerk elektronica

Maatwerk elektronica. De wereld lijkt steeds meer te standaardiseren en toch zien wij de behoefte aan maatwerk elektronica en persoonlijke projectbegeleiding nog toenemen. Klanten vragen persoonlijke aandacht en intensieve samenwerking. Ron Koenraads, Sales Manager bij E&T heeft van kabelassemblies zijn specialiteit gemaakt. Ze worden binnen de industrie, elektronica, data- en telecom, duurzame energie en slimme oplossingen toegepast. In […]

Lees verder
Maatwerk smart verlichting

Doordat E&T altijd op zoek is naar de vraag achter de vraag, komen er oplossingen tot stand waar u echt iets aan heeft. Want door met u in gesprek te gaan, wordt het probleem in kaart gebracht. Daarna kijken we als E&T team naar de best passende oplossing voor u! Zoals de Flex Safety Light.

Lees verder