Webshops voor zakelijke klanten:

E&T levert outdoor ledverlichting aan manege Vreehorst

Meer en beter licht en een lagere energierekening!

Eigenaar van de manege, Gert-Jan van Veen, is erg blij met de nieuwe verlichting van E&T, want het geeft hem een tweetal voordelen. “Door het toepassen van de verlichting is het Wattage met de helft omlaag gegaan, namelijk van 80 Watt naar 40 Watt per lamp, dit scheelt de helft in de energie kosten.” Naast deze besparing is de lichtopbrengst per lamp ook nog eens aanzienlijk verhoogd, zelfs meer dan verdubbeld”. Gert-Jan vertelt: ”Ten opzichte van de oude verlichting is er nu, in de buitenbak, veel meer licht. Hierdoor kan ik de ruiters in het donker veel beter zien, zie ik hun bewegingen beter en is het voor de ruiters ook nog eens veiliger. De grote plus hiervan is dat er tijdens de donkere dagen vaker buiten gelest kan worden en er dus meer lessen gegeven kunnen worden. Een enorm voordeel!”

De klanten zien een duidelijk verschil

De klanten van de manege zien een duidelijk verschil en het valt ze op dat er nu meer licht op het terrein is.

Gert-Jan is ook erg tevreden over de groene lampen op het parkeerterrein: “De nieuwe lampen stralen veel verder dan de oude lampen waardoor ik op het parkeerterrein kan volstaan met 2 lampen in plaats van drie. De derde lamp is nu dus over, maar hiervoor gaan we de huidige paal verplaatsen naar de oprit, zodat we ook hier meer licht hebben. “Hierdoor valt de manege in de avond meer op vanaf de weg en wordt de veiligheid vergroot”, aldus Gert-Jan.

Ook erg tevreden over de service van E&T

Naast deze enorme voordelen is Gert-Jan ook erg tevreden over de service van E&T: “Er werd de hele tijd met mij meegedacht over de oplossing en E&T was continu bereikbaar voor advies. Ze kwamen persoonlijk langs en waren erg betrokken. Ik ben heel erg blij met de nieuwe ledverlichting en de zee van licht die we nu hebben.”

E&T zal de komende tijd ook bij andere maneges deze oplossing gaan promoten.

Outdoor ledverlichtingsoplossingen en de Flex Safety Light

E&T levert al enkele jaren outdoor ledverlichtingsoplossingen voor specifieke toepassingen. Naast deze business case hebben we ook energiezuinige verlichting geleverd met accu’s en / of zonnepanelen aan de gemeente Den Haag voor verlichting daar waar er geen stroom is met behulp van de Flex Safety Light, zie hiervoor de case story op onze website: https://www.etconnect.com/cases/et-flex-safety-light/

 

E&T, ook voor energiebesparende infraroodverwarming!

Mogelijk wenst u in de manege bepaalde delen permanent of flexibel te verwarmen? Ook hier heeft E&T oplossingen met een zeer uitgebreid assortiment energiebesparende infrarood oplossingen. Zo kan er bijvoorbeeld snel en flexibel verwarmd worden in de stallen of een deel daarvan. Dit kan met infrarood ook nog een tijdelijk of plaatselijk. Hierdoor blijven de kosten qua investering en qua energieverbruik ook nog eens beperkt! Lees hier de ervaring van een van onze vele andere klanten over onze infraroodverwarming. Vraag nu direct meer informatie over infraroodverwarming aan en bel ons op +31(0)704141650.

 

Wenst u ook informatie over de E&T verlichtingsoplossingen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot onze outdoor LED oplossingen? Neemt u dan contact met ons op en bel +31(0)704141650 of klik hier voor een passend advies!

E&T levert outdoor ledverlichting aan manege Vreehorst