Webshops voor zakelijke klanten:

De SDE+ ronde levert 2.647 Megawattpiek aan aanvragen op!

04-14-2017 - Nieuws

De SDE+ ronde levert 2.647 Megawattpiek aan aanvragen op voor zonnepanelen. Dit is dus 2,6 Gigawattpiek en een enorm succes! Er werden 4.484 aanvragen ingediend en E&T hielp ook diverse bedrijven met deze subsidieaanvraag. Opvallend is dat bij deze SDE+ Stimuleringsmaatregel Duurzame Energie, het aantal zonnestroomprojecten weer verder is toegenomen. Dit vormt dan ook met 4.511 aanvragen het grootste deel van alle subsidieaanvragen. Lees verder en kijk hoe E&T u verder kan helpen in de tweede ronde vanaf 3 oktober 2017.

Van het aardgas af!

Van het aardgas af! E&T neemt duurzaamheid serieus en werkt hard mee om Nederland van het aardgas af te krijgen. Zo is Martin Vlot op dinsdagmiddag 18 april 2017 een van de sprekers op het ENSOC congres in de Hermitage in Amsterdam. Een congres waar 10 tallen lezingen gehouden zullen worden over alternatieve verwarming. E&T zal hier over duurzame infrarood verwarming spreken. Klik hier als u meer wilt weten hoe E&T u met zonnepanelen, infraroodverwarming, ledverlichting of enrgiemonitoring kan helpen om uw energieverbruik en energiekosten te verminderen.

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie en wilt u weten wat E&T voor u op het gebied van subsidies en duurzame energie kan betekenen? Neemt u dan contact op met een van onze verkoop adviseurs en klik hier.

 

 

De SDE+ ronde levert 2.647 Megawattpiek aan aanvragen op!