Diensten

We zijn oprecht in onze klanten geïnteresseerd en gaan graag een partnerschip aan. We zijn gemotiveerd om te komen tot oplossingen die perfect bij u passen!

Afhankelijk van uw situatie, kan er een bijpassende dienst worden gekozen. Een totaalproject is eveneens mogelijk. Maatwerk, dat is waar E&T voor zorgt.

Welke dienst past bij u?

Diensten overzicht

Advies op maat

E&T verdiept zich in de wensen van hun klanten. Daarom doen we vaak 10-tallen jaren prettig zaken met elkaar. Onze toegevoegde waarde wordt gewaardeerd.

Lees verder over deze productgroep
Digitale kwaliteitsborging

Digitale kwaliteitsborging biedt nieuwe mogelijkheden om uw organisatie verder te optimaliseren. In veel organisaties managed men kwaliteit namelijk nog met een papieren kwaliteitssysteem, waardoor het lastig is om kwaliteit integraal onderdeel te laten uitmaken van de bedrijfsprocessen van een organisatie. Business Process Management als middel Met Business Process Management (BPM) worden aan de ene kant […]

Lees verder over deze productgroep
Duurzaam Facility en Energy Management

Duurzaam Facility en Energy Management. E&T helpt Facilitair Managers met het op gestructureerde wijze knel- en verbeterpunten in kaart te brengen. E&T komt met concrete oplossingen om uw facilitaire en energiekosten aanzienlijk te verlagen. In samenwerking met onze facilitaire adviseurs werken wij op projectbasis nauw samen met onze opdrachtgevers. Onze specialisaties liggen op het gebied van […]

Lees verder over deze productgroep
Site-survey en probleemanalyse

Tijdens een project is een site-survey en probleemanalyse in veel gevallen het begin van een uitgebreide kennismaking met E&T. We nemen de tijd om erachter te komen welke oplossingen het beste bij u passen. Ook kijken we naar uw specifieke wensen.

Lees verder over deze productgroep
Advies

E&T geeft u advies bij verschillende vraagstukken. Hoe kan mijn bedrijf verduurzamen? Hoe moet ik mijn datacenter inrichten? Is er wel voldoende verlichting op de werkplekken? En hoe speel ik in op toekomstige ontwikkelingen?

Lees verder over deze productgroep
Opstellen eisenpakket

De technische specificaties worden door E&T in kaart gebracht bij de fase opstellen eisenpakket. We kijken daarbij verder dan de eisen van vandaag. Het gaat meer en meer om strategisch design aan de hand van toekomstige eisen van de echte eindgebruiker. Zeg maar de vraag achter de vraag om dit goed in kaart te brengen. […]

Lees verder over deze productgroep
Engineering

E&T helpt u met uitgebreide support tijdens de engineeringsfase. In deze fase worden de technische details goed uitgewerkt en op papier gezet, waardoor het uiteindelijke product vorm krijgt en de specificaties beoordeeld kunnen worden. Engineering kan worden gecombineerd met een site-survey & probleemanalyse. 

Lees verder over deze productgroep
Prototyping

Prototyping is vaak een standaard onderdeel tijdens het E&T maatwerkproces. Vaak gaat de fase van prototyping vooraf aan de definitieve goedkeuring en eerste productserie. E&T past maatwerk als blijkt dat de bestaande oplossing niet geheel bij uw situatie past. Dan zorgt E&T dat er productoplossing speciaal voor u gemaakt worden. Ook als de oplossing nog […]

Lees verder over deze productgroep
Certificering

E&T beschikt over de kennis, ervaring en installatiepartners om uw producten na de installatie te certificeren. Certificering voor de uitgevoerde installatie van de E&T producten en oplossingen heeft veel voordelen. Door certificering heeft u jarenlang plezier van de E&T producten. Daarnaast bent u verzekerd van goede installatiewerkzaamheden en juist uitgevoerde metingen.

Lees verder over deze productgroep
On-site meten

On-site meten past E&T vaak toegepast bij installaties of voordat wij het product ontwerpen. Voor of na de installatie kunnen metingen en testen worden verricht. Denk aan het in kaart brengen van de kwaliteit van uw netwerken, verlichting of verwarming. Of om de prestaties van een product te testen.

Lees verder over deze productgroep

Neem contact op!Snel contact?
Belangrijke pagina’s
E&T nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!