Webshops voor zakelijke klanten:

Advies op maat

Bij E&T spreken we altijd over advies op maat. Wij streven ernaar om voor iedere klant een individuele lange termijn oplossing te bieden. Nu kunt u denken, maar wat houdt dit nu precies in en is dit in de praktijk wel echt zo? Daarom geven we u graag een voorbeeld waarom E&T daadwerkelijk advies op maat voor u nastreeft.

 

Honderden opties

U kent het wel, u heeft een specifiek product nodig en er zijn honderden opties waar u uit kunt kiezen. Dit is overweldigend en uiteindelijk weet u niet meer waar u op moet letten of welke optie nu eigenlijk relevant voor u bent. Neem nou het kiezen van de juiste powercords of PDU’s. Van de juiste aderdikte, amperages en voltages, locking, certificaten en veiligheidsnormen, slimme metering op inlet en / of outletniveau. Allen factoren waar rekening mee gehouden moet worden voor een doelbewuste keuze van de telecom- en / of datacommunicatie infrastructuur. Zonder de juiste expertise kan dit een lastig en lang proces zijn. Daarom biedt E&T advies op maat! Zo helpen wij u in iedere specifieke situatie.

 

Glasvezeltechniek of speciale antennes

Een ander voorbeeld is de keuze van glasvezeltechniek of speciale antennes in de ICT wereld. E&T is hier al ruim 40 jaar expert voor het ontwerp, selectie en keuze van ICT oplossingen. Wij kijken naar uw huidige en toekomstige wensen en vertalen uw idee-en in directe en toekomst vaste oplossingen, zoals de bekabelingsinfrastructuur van gebouwen of telecom switches. Zo ook doen we dat voor gebieden waar onvoldoende 3G, 4G en zelfs toekomstige 5G dekking is. Met onze speciale en high tech antennes kan E&T u vrijwel altijd helpen aan de juiste en betaalbare technische oplossing.

Zonnepanelen, warmtepompen en infrarood verwarming

Een heel ander voorbeeld zijn de duurzame oplossingen van E&T zoals zonnepanelen, warmtepompen en infraroodverwarming. Ruim 5 jaar geleden is E&T begonnen met deze technologieën als maatwerk projecten toe te passen. Scholen, fabrieken, gezondheidsinstellen en bedrijven maken al gebruik van de maatwerkoplossingen van E&T. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en omgevingssituatie en beschikbare middelen. Het maakt voor E&T geen verschil. Wij zoeken de oplossing die binnen uw budget en wensen past.

 

In-house engineers

Doordat we in-house engineers hebben, onderscheiden we ons van andere leveranciers, onze klanten hebben toegang tot advies van de experts en dit geeft voor de klant een aantal specifieke voordelen. Zo kunnen we direct in technische vraagstukken duiken en diepgaand onderzoek i.s.m. onze topfabrikanten in gang zetten en passende oplossingen voor onze klanten bedenken.

 

Expert begeleiding en support

 Terugkomend op de powercords, aan powercordleveranciers is er geen gebrek. Toch zijn er veel te vinden die goedkope en slechte kwaliteit powercords leveren. Hoe u die kunt identificeren kunt u lezen in onze counterfeit powercords blog  Jammer genoeg als u erachter komt dat u powercords van slechte kwaliteit heeft is het al te laat. Dan moet u wellicht direct om bijvoorbeeld brandgevaar te voorkomen, direct goede kwaliteit powercords bij E&T aanschaffen. Onze in-house engineers geven technisch advies over al onze producten. Ze kunnen u wijzer maken over belangrijke details wat voor u van belang is. We luisteren niet alleen naar uw vragen, maar stellen zelf ook kritische vragen om het juiste advies te garanderen.  Dit zorgt ervoor dat u weet wat het juiste voor u bent, in plaats van de beste gok.

 

Het filteren van opties

 Ook al beschikt de klant over een basiskennis, dan is dit meestal niet genoeg om gevaar en technische issues te herkennen of om het beste product te selecteren. In plaats van zelf klakkeloos filters toe te passen wanneer u op zoek bent, doen onze engineers dit zorgvuldig voor u. E&T luistert naar de specifieke eisen van de klant en gebaseerd op dat filteren wij de juiste producten voor u. Dit geeft u een gestructureerd overzicht en helpt u ook makkelijker beslissingen voor uw eigen toekomst te maken.

 

Vertrouwde bron

 Bij E&T zijn we meer dan een leverancier, al onze producten komen van vertrouwde top fabrikanten die alleen maar A-merken of premium E&T huismerk producten leveren. E&T staat voor transparantie en hoge kwaliteit en deze visie delen de fabrikanten met ons. Voorbeelden hiervan zijn Comba Telecom, Stay Online, LeGrand, Raritan, Nexans, Leviton en vel andere topmerken.

Neem Stay Online, Stay Online is een erkende partner van E&T die werkt onder het ISO 9001:2015 certified Quality Management System. Door deze samenwerking kan E&T de kwaliteit van powercords verzekeren.

Wenst u meer informatie?

Of het nu gaat om duurzaam ondernemen, slimme Power Distribution Units, powercords, maatwerk kabelassemblies, zonnepanelen, warmtepompen of infraroodverwarming gaat, ons team garandeert u hoogwaardige persoonlijke aandacht en werkt nauw samen met u om het beste resultaat uit uw project te halen.

 

Meer informatie, kijk gerust even op onze site of neem contact met ons op of bel E&T op +31(0)70 – 4141650.

Advies op maat

E&T Connect is sustainable

Wij kunnen uw bedrijf verduurzamen met slimme oplossingen. Bekijk hoe wij o.a. deze klanten al hebben verduurzaamd. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Bekijk ook andere video’s met onze klanten.

Bekijk alle video’s