Advisering energielabel

Wist u dat u het verplicht is om panden te voorzien van een energielabel als deze verkocht of verhuurt worden? E&T kan u helpen met het verkrijgen van dit energielabel. Wij doen dit d.m.v. een onderzoek ter plaatse, waarna wij een duidelijke rapportage volgens de daarvoor geldende eisen uitvoeren.

Energielabel C of hoger is verplicht

En wist u dat het energielabel minimaal C of hoger dient te zijn na 2023? Dat betekent momenteel dat wij met elkaar nog ruim 40% van de panden in Nederland aanzienlijk moeten aanpakken of zelfs moeten renoveren. Dit om zo doende aan deze wettelijke eis te gaan voldoen.

E&T kan u helpen op de weg naar een hoger energielabel

Als duidelijk uit het onderzoek en de rapportage blijkt dat uw pand dat u huurt nog geen energielabel C heeft, dan kunt u ook bij E&T terecht. Wij helpen u met vakkundig advies. Wij bieden u bijvoorbeeld met onze uitgebreide kennis op ledverlichting, zonnepanelen, infraroodverwarming of warmtepompen een passende maatwerkoplossing, waardoor u wel aan deze eis gaat voldoen. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw pand van energielabel C naar bijvoorbeeld B of A of zelfs hoger gaat.

Wenst u meer informatie of advies over een verbetering van uw energielabel?

Indien u meer informatie over een beter energielabel of een verlaging van uw energierekening wenst, dan kunt u hier contact opnemen met de E&T adviseurs of een mail sturen.

 

Neem contact op!Snel contact?
Belangrijke pagina’s
E&T nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!