Webshops voor zakelijke klanten:

Advies voor het energielabel C of hoger

Wist u dat u het verplicht is om kantoorpanden met meer dan 100 vierkante meter te voorzien van een energielabel  C of hoger, als deze verkocht of verhuurt worden? Heeft u inzicht in uw energielabel? E&T kan u helpen met het verkrijgen van dit energielabel. Wij doen dit d.m.v. een onderzoek ter plaatse, waarna wij een duidelijke rapportage volgens de daarvoor geldende eisen uitvoeren. De berekeningsmethode van het energielabel zal per 1 januari 2021 veranderen en wij zullen deze volgens de NTA 8800 uitvoeren.

Energielabel C of hoger is verplicht

En wist u dat het energielabel minimaal C of hoger dient te zijn na 2023? Dat betekent momenteel dat wij met elkaar nog ruim 40% van de panden in Nederland moeten aanpakken. Soms is zelfs renovatie noodzakelijk. Dit om zo doende aan deze wettelijke eis te gaan voldoen.

E&T helpt u met advies voor het energielabel C of hoger

Als duidelijk uit het onderzoek en de rapportage blijkt dat uw pand dat u huurt nog geen energielabel C heeft, dan kunt u ook bij E&T terecht. Wij helpen u met vakkundig advies en zorgen dat u een energielabel krijgt na ons onderzoek ter plaatse. Wij hebben uitgebreide kennis op ledverlichting, zonnepanelen, infraroodverwarming of warmtepompen. Daardoor kunnen wij passende maatwerkoplossingen aanbieden, waarmee u wel aan deze eis gaat voldoen. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw pand van energielabel C naar bijvoorbeeld B of A of zelfs hoger gaat. Het verkregen energielabel is 10 jaar geldig.

Wenst u meer informatie of advies over een verbetering van uw energielabel?

Indien u meer informatie over een beter energielabel of een verlaging van uw energierekening wenst, dan kunt u hier contact opnemen met de E&T adviseurs of een mail sturen.