Advies voor het energielabel C of hoger

Wist u dat u het verplicht is om kantoorpanden met meer dan 100 vierkante meter te voorzien van een energielabel als deze verkocht of verhuurt worden? Heeft u inzicht in uw energielabel? E&T kan u helpen met het verkrijgen van dit energielabel. Wij doen dit d.m.v. een onderzoek ter plaatse, waarna wij een duidelijke rapportage volgens de daarvoor geldende eisen uitvoeren.

Energielabel C of hoger is verplicht

En wist u dat het energielabel minimaal C of hoger dient te zijn na 2023? Dat betekent momenteel dat wij met elkaar nog ruim 40% van de panden in Nederland moeten aanpakken. Soms is zelfs renovatie noodzakelijk. Dit om zo doende aan deze wettelijke eis te gaan voldoen.

E&T helpt u met advies voor het energielabel C of hoger

Als duidelijk uit het onderzoek en de rapportage blijkt dat uw pand dat u huurt nog geen energielabel C heeft, dan kunt u ook bij E&T terecht. Wij helpen u met vakkundig advies en zorgen dat u een energielabel krijgt na ons onderzoek ter plaatse. Wij hebben uitgebreide kennis op ledverlichting, zonnepanelen, infraroodverwarming of warmtepompen. Daardoor kunnen wij passende maatwerkoplossingen aanbieden, waarmee u wel aan deze eis gaat voldoen. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw pand van energielabel C naar bijvoorbeeld B of A of zelfs hoger gaat. Het verkregen energielabel is 10 jaar geldig.

Wenst u meer informatie of advies over een verbetering van uw energielabel?

Indien u meer informatie over een beter energielabel of een verlaging van uw energierekening wenst, dan kunt u hier contact opnemen met de E&T adviseurs of een mail sturen.

 

Neem contact op!Snel contact?
Belangrijke pagina’s
E&T nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!