Webshops voor zakelijke klanten:

Digitale kwaliteitsborging

Digitale kwaliteitsborging biedt nieuwe mogelijkheden om uw organisatie verder te optimaliseren. In veel organisaties managed men kwaliteit namelijk nog met een papieren kwaliteitssysteem, waardoor het lastig is om kwaliteit integraal onderdeel te laten uitmaken van de bedrijfsprocessen van een organisatie.

Business Process Management als middel

Met Business Process Management (BPM) worden aan de ene kant de interne processen geregisseerd. Hierbij heeft iedere afdeling zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Aan de andere kant wordt inzichtelijk wat de risico’s in de organisatie zijn bij de (veranderende) kwaliteits- wet- en regelgeving. Het BPM-platform fungeert als dirigent in de organisatie en het routeert taken tussen de medewerkers van de afdelingen en de IT-systemen. Het platform houdt controle op een volledige uitvoering van taken. Hierdoor voldoet uw organisatie eenvoudiger aan de wettelijke eisen en zijn de rapportages ook direct verbetertools voor uw organisatie. Dit platform kan on-site draaien, maar u kunt ook voor een hosted  oplossing kiezen. Zo heeft u maximale flexibiliteit.

Terugkerende processen automatiseren

Hoe vaak herhalen bepaalde activiteiten of deelprocessen zich niet in uw organisatie? Een service of reparatie call of een proces waar oriënterend informatie wordt opgevraagd. E&T helpt u verder om uw processen te vergemakkelijken en te automatiseren. Zo spaart u kosten en tijd en zorgt u voor constante kwaliteit van uw activiteiten binnen uw organisatie.

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer over digitale kwaliteitsborging of procesautomatisering? Neem contact op met een van onze adviseurs en klik hier.

 

Digitale kwaliteitsborging