Webshops voor zakelijke klanten:

Opstellen eisenpakket

De technische specificaties worden door E&T in kaart gebracht bij de fase opstellen eisenpakket. We kijken daarbij verder dan de eisen van vandaag. Het gaat meer en meer om strategisch design aan de hand van toekomstige eisen van de echte eindgebruiker. Zeg maar de vraag achter de vraag om dit goed in kaart te brengen. Want de beste innovaties beginnen bij een goed ontwerp en dus heel goed doorvragen en analyseren. Na een uitvoerige inventarisatie maken we een totaaloverzicht van de eisen en wensen op en schrijven deze op. Daarna controleren wij in overleg met u of de eisen en wensen goed zijn weergegeven. 

Een duidelijk eisenpakket is het halve werk

Ontbreken er nog zaken of zijn er inmiddels nieuwe inzichten gekomen? Geen probleem. In deze fase van het project leggen wij de basis voor het toekomstig ontwerp.

U kunt hierbij denken aan de technische eisen, de omgevingsfactoren en economische haalbaarheid. Ook wordt er gekeken naar de verwachte levensduur met return on investment (ROI): hoeveel gaat het product uiteindelijk opleveren?

Meer weten? Neem contact op met de E&T adviseurs voor meer informatie.

Opstellen eisenpakket