Webshops voor zakelijke klanten:

Eenvoudiger inzicht in uw energieverbruik in Data Centers en gebouwen

01-19-2017 - Nieuws

Eenvoudiger inzicht in uw energieverbruik in Data Centers en gebouwen, dat is wat E&T u nu nog beter kan bieden met de BCM2 serie van Raritan.

Met de Branche Circuit Monitoring (BCM) systemen van Raritan kunt u nu snel inzicht krijgen in de gebruikte en vrije capaciteit en het huidige gebruik en status van uw energie infrastructuur. Zo kunt u gemakkelijker uw vrije capaciteit plannen en inzetten of indien die niet aanwezig is, tijdig uw capaciteit uitbreiden. Tevens kunt u met dit inzicht voorkomen dat gebruikte energiegroepen door bijschakeling niet overbelast raken en dus zorgen voor ongewenste uitval van een of meerdere groepen die in gebruik zijn.

Verder kunt u tijdens opschoonacties en upgrades beter en optimaler gebruik maken van de bestaande capaciteit, waardoor u meer rendement uit de bestaande infrastructuur kunt halen.

Modulaire opzet

Het BCM is modulair van opzet. Met 1 controller kunt u tot 70 circuits aansluiten. De controllers kunnen weer tot een systeem gekoppeld worden en via Internet kunt u 24 uur per dag alle locaties en circuits uitlezen, waar dan ook ter wereld. Zo kunt u dus modulair meegroeien en planmatig onderhoud en uitbreidingen uit laten voeren.

Combinaties mogelijk met andere Raritan energiesystemen voor Data Centers

In combinatie met de Power IQ software en de slimme PDU’s van Raritan kunt u nu een complete basis leggen voor uw toekomstige DCIM ( Data Center Infrastructure Management) oplossingen.

Juist ook voor gebouwen

De BCM systemen zijn juist ook voor gebouwen inzetbaar. Er zijn nauwelijks aanpassingen in de elektrische infrastructuur nodig.  Hierdoor blijven de installatiekosten zeer beperkt en zijn dergelijke systemen ook goed en vooral snel inzetbaar voor gebouwen.

Energielabel

Juist nu wordt steeds meer druk uitgeoefend door de overheid om energiegebruik te beperken en om bedrijfsgebouwen te voorzien van een energielabel, brengen de BCM systemen van Raritan uitkomst. Had een bedrijfspand vroeger vaak 1 gebruiker, tegenwoordig bevinden zich steeds vaker meerdere verhuurders in en pand. Ook hierdoor merken wij dat er steeds meer vraag komt naar gespecificeerde overzichten qua gebruik en per gebruiker. Met de BCM systemen kan er per groep van 16 Ampère overzicht gegenereerd worden. Dit, omdat de BCM 24 uur per dag per groep het energieverbruik registreert. Met dit inzicht kunt u tevens een deel van uw BREEAM certificering en doelstellingen monitoren en verbeteren.

Meer kennis biedt u nu meer kansen op besparingen

Meer kennis biedt u nu meer kansen op besparingen. Want inzicht biedt de mogelijkheid tot gestructureerde aanpak en toekomstige bewaking van de gestelde besparingsdoelstellingen igd0fxm.

Belangrijkste features

De belangrijkste features van de BCM oplossingen zijn:

  • Werkt perfect samen met PDU’s, Main Circuits, Busbars en distributiekasten
  • 1 controller ondersteunt 70 circuits, meerdere circuits eindeloos koppelbaar
  • Snelle configuratie d.m.v. een preconfiguratie via een USB stick
  • Circuits kunnen in live omgeving geïnstalleerd worden
  • Wordt ondersteunt d.m.v. Power IQ
  • Ondersteunt DCIM software
  • Zelfde software platform als de PDU’s en transfer switches
  • Verzamelt informatie over spanning, stroom, KVA, Power factor, kWh etc.
  • Ondersteunt SNMP en TCP/IP
  • Ondersteunt omgevingssensoren zoals temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, druk en luchtstromen en toegang

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie wenst over de Branche Circuit Monitoring (BCM)? U kunt u dan hier contact opnemen met de experts van E&T. Hebt u interesse in de speciale prijzen? Klik dan nu op aanbiedingen en kortingen.

Eenvoudiger inzicht in uw energieverbruik in Data Centers en gebouwen