Webshops voor zakelijke klanten:

E&T Flex Safety Lights

08-17-2016 - Nieuws

E&T Flex Safety Lights zijn door E&T ontwikkeld om snel en eenvoudig geplaatst te worden op locaties waar niet direct elektriciteit voorhanden is of moeilijke administratieve en vertragende procedures gevolgd moeten worden bij aanvragen rondom elektra. Ze dragen bij aan de veiligheid en orde in straten, parkeerplaatsen en andere openbare of afgesloten terreinen. E&T heeft  nu E&T Flex Safety Lights geplaatst in de winkelstraat Keizerstraat te Scheveningen ten behoeve van een pilot. Een mooie oplossing voor de behoefte van tijdelijke en verplaatsbare verlichting. E&T Flex Safety Lights kunnen vrijwel overal snel geplaatst worden of weer ergens anders mee naar toe verhuizen. E&T is uw specialist in maatwerkoplossingen en ook uw partner voor gebouwen, parkeerplaatsen en openbare verlichting! Het lijkt op het eerste gezicht een doodnormale lantaarnpaal, maar wie iets beter kijkt ziet dat het om iets innovatievers gaat.

Snel, flexibel, tijdelijk en extra veiligheid; de E&T Flex Safety Light helpt u verder.

E&T Flex Safety Lights zijn verplaatsbaar en dus flexibel in te zetten verlichting. Daarnaast is de verlichting duurzaam omdat de verlichting werkt op zonne-energie. Ten slotte past E&T deze technologie toe om de veiligheid te bevorderen. De verlichting is energiezuinig, aangezien wij deze bijvoorbeeld zo kunnen instellen dat deze alleen aangaan als er iemand langs loopt. De hoeveelheid licht en de tijdsperiode dat de verlichting brandt is instelbaar.

Meer weten over E&T Flex Safety Lights oplossingen? Kijk hier of neem direct contact op, de E&T adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden!

E&T Flex Safety Lights