Webshops voor zakelijke klanten:

E&T helpt Nederland verduurzamen

E&T helpt Nederland verduurzamen. Nederland moet net als alle andere landen die het klimaat akkoord van Parijs hebben getekend, in 2050 voldoen aan de verduurzamingseisen en CO2 neutraal te worden. Zeer ambitieuze ambities die omgezet moeten gaan worden naar daadkrachtige acties. Het regeerakkoord stuurt aan op 49% CO2 reductie in 2030!

Zo moeten er meer dan 6.000.000 (!) woningen in 2050 van het aardgas afgesloten zijn en voorzien zijn van alternatieve verwarming. Daarnaast zijn er honderdduizenden grotere en kleinere kantoren waarvoor het zelfde geldt. In totaal gaat het om ca. 7.000.000 gasaansluitingen in Nederland! I.p.v. een gasaansluiting krijgen we een warmte recht. Dit kan een aansluiting op een warmtenet of een verzwaarde elektrische aansluiting zijn.

Warmtenetten, warmtepompen en all electric zijn opties die stand-alone of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden als er geen aardgas meer gebruikt kan worden of meer aanwezig is.

Minder aardgas en meer mogelijkheden voor all electric en elektrische infraroodverwarming

E&T draagt bij aan deze doelstelling om minder aardgas en meer mogelijkheden voor all electric en elektrische infraroodverwarming te gebruiken. Zo kijken we samen met u naar uw situatie van uw kantoor en uw doestellingen tot CO2 reductie en energievermindering. De zonnepaneelinstallaties van E&T dragen bij aan de productie van duurzame elektrische energie. En die kan weer gebruikt worden voor duurzame elektrische infraroodverwarming. Met energiemetingen brengen we het gebruik van uw gas en elektriciteit in kaart. Maar ook kunnen we de kwaliteit van uw elektrische netwerk onderzoeken. Daarnaast kunnen wij potentiele gevaren voor uw apparatuur of brand in kaart brengen. Dit is dan het vertrekpunt voor een structurele aanpak tot energiereductie en een gedegen meerjarenplan.

Slimmer met verwarming omgaan

Elektrische infraroodverwarming kan heel snel lokaal in en specifieke situatie verwarmen. Dit in tegenstelling tot luchtverwarming. Bij conventionele radiator of luchtverwarming worden complete gebouwen en hun individuele kantoorruimtes of kamers 24 uur per dag op een bepaalde temperatuur gehouden. Met elektrische infraroodverwarming veel sneller en gerichter naar de behoefte op een specifiek moment verwarmd of bijverwarmd worden. Infraroodverwarming kan namelijk heel goed ingezet worden om tijdelijk en plaatselijk een deel van een ruimte te verwarmen. Afhankelijk van de situatie kan voor korte-, midden- of lange golf infraroodverwarming gekozen worden.

Vakkundig advies

Gebouwen of woningen lijken soms op elkaar. Het gebruik of de functionaliteit en de wensen van de gebruikers verschillen echter toch steeds weer. Daarom levert E&T vaak maatwerkadvies. Soms zijn bepaalde basisgegevens voldoende om een voorstel te maken, maar het komt ook regelmatig voor dat er a.d.h.v. warmtelastberekeningen en inventarisatie ter plaatse een uitgebreider plan van aanpak uitgewerkt moet worden. E&T helpt u graag met een team van interne en externe specialisten.

Standaard producten en maatwerk oplossingen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daar is E&T het dan ook volkomen mee eens. Maar…. In de praktijk blijken er naast de standaard oplossingen ook vaak extra aanpassingen of speciale wensen te zijn. Bijvoorbeeld omtrent de regeling en de afstelling van de verwarming. Zo zijn de wensen bij een tijdelijk bezette werkruimte weer anders dan in een kantooromgeving of in een fabriekshal. Of denkt u eens aan de verschillende comfortwensen tussen bewoners en werkend personeel in een verzorgingshuis. Hoe vaak en hoe snel moet er bijvoorbeeld verwarmd worden? Welk deel van de ruimte moet verwarmd worden? Dit zijn bijvoorbeeld veel voorkomende verschillen in diverse situaties. En dan is het goed om te weten dat E&T u kan helpen met passend maatwerkadvies.

Wenst u meer informatie?

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u ons bellen op +31(0)70 4141650 of klik dan hier voor een afspraak met maatwerk advies.

E&T zorgt altijd voor een goede prijs / kwaliteitverhouding en ruimte keuze. We maken het nog aantrekkelijker voor u. Als u hier uw email adres achterlaat, dan ontvangt u direct een kortingscoupon voor de maand december.

Informatie aanvragen

Als u hier uw email adres achterlaat, dan ontvangt u direct een kortingscoupon voor de maand december.

    Snel contact?
    Belangrijke pagina’s
    E&T nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!