Webshops voor zakelijke klanten:

E&T levert outdoor ledlampen aan een manege

10-03-2017 - Nieuws

E&T levert outdoor ledlampen aan een manege, maar hoe kwam het zo ver?

E&T ontving een verzoek via de website vanuit een manege om eens te komen praten over led oplossingen. Deze expertise doet E&T graag. Tijdens de afspraak bij de ordernemer bleek dat hij zijn buitenverlichting bij de buitenbak en op het parkeerterrein moest gaan vervangen.

Led was een logische keuze

Led was een logische keuze omdat hij hiermee zijn energieverbruik kon halveren en de lichtopbrengst hoger zou zijn. E&T had met hem afgesproken een voorstel te maken voor de 6 lampen bij de buitenbak en de 3 lampen op het parkeerterrein waarna E&T een proef zou doen.

Ondernemer positief

Na het uitbrengen van de offerte was de ondernemer positief en is E&T doorgegaan met de proef. Deze had een bijzonder gunstig neveneffect. Doordat de ledlamp een hogere lichtopbrengst heeft kan de ondernemer -die tevens paardeninstructeur is- zijn leerlingen in het donker beter zien. Hierdoor kan hij langer doorgaan met les geven tijdens de donkere dagen. Hij was erg tevreden door het voordeel: halvering van zijn energieverbruik en langer doorgaan met lessen.

Momenteel zijn bijna alle ledlampen geïnstalleerd en binnenkort gaat E&T samen met de ondernemer een case story maken van deze oplossing. Uiteraard zal E&T deze publiceren op de website en social media, hou het dus goed in de gaten!

Wenst u nu al meer informatie?

Wenst u nu al informatie over de led oplossingen van E&T? Klik dan hier of bel direct +31(0)70 4141650.

 

E&T levert outdoor ledlampen aan een manege