Webshops voor zakelijke klanten:

E&T maatwerk kabelassemblies

11-05-2018 - Nieuws

Indien u niet met standaard kabelassemblies geholpen bent, dan zijn de E&T maatwerk kabelassemblies mogelijk de juiste oplossing voor u! Soms bent u namelijk opzoek naar een product, maar zijn de standaard oplossingen toch niet de juiste oplossing voor u. E&T begrijpt dit heel goed. Juist dit is één van de redenen waarom wij in verschillende vakgebieden maatwerk oplossingen aanbieden.

Een van die vakgebieden is maatwerk kabelassemblages voor de professionele data-, telecommunicatie en industriële elektronica toepassingen. U weet het misschien nog niet, maar maatwerk kabelassemblages zijn van essentieel belang voor een betrouwbare werking van machines en apparaten. Bent u op zoek naar een speciale kabel die niet standaard op de markt is? Geen probleem! E&T biedt u graag de oplossingen voor deze specifieke vraagstukken.

 

Nieuwe Account Manager

Daarnaast introduceren wij onze nieuwe Account Manager, Erik Douma! Met zijn ervaring in de wireless, data- en telecommunicatie en kabelindustrie, kan hij u optimaal en op maat gaan helpen. Zeker wanneer het aankomt op kabelassemblages of andere producten van E&T. Met zijn persoonlijke aanpak en expertise van Erik al uw vragen bespreken en hier oplossingen met het team van E&T voor vinden. Zo kunnen wij vrijwel alle connectoren en kabels ontwerpen of assembleren en dat voor iedere industrie. Het klantenbestand varieert onder andere van bedrijven die vervoers- en transportmiddelen maken of bijvoorbeeld medische en procesapparatuur. Maar ook in landbouwapparaten, informatie verwerkende of communicatieapparatuur zijn onze kabelassemblages wereldwijd terug te vinden.

 

Juiste expertise

De juiste expertise die Erik in huis heeft is zeker nodig, want tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld als het gaat om inlevingsvermogen, creativiteit en oplossend vermogen en de betrouwbaarheid van de aangeboden oplossing aankomt. Daarom zijn Erik en het team van E&T graag vanaf de ontwerpfase betrokken, om mee te kunnen ontwerpen en u op die manier een glasheldere oplossing te kunnen bieden. Erik en zijn team onderzoeken samen met u de wensen en mogelijkheden. Vervolgens maken zij een ontwerp van de optimale combinatie kabels en connectoren. Deze worden zorgvuldig getest na de goedkeuring van het ontwerp en de tekeningen. Hierdoor wordt de kwaliteit gegarandeerd.

Naast heldere oplossingen, een persoonlijke aanpak en maatwerk bent u ook voor kant en klare kabels bij E&T aan het juiste adres. Deze hebben wij op voorraad en zijn direct over de gehele wereld leverbaar.

 

Meer dan 100 nationale en internationale leveranciers

We hebben nauw contact met meer dan 100 nationale en internationale leveranciers en klantenrelaties. Hierdoor kunnen wij verder kijken dan de Benelux en wereldwijde leveringen realiseren. Zo kunnen wij u met onze internationale leveranciers snel en efficiënt helpen.

 

Wenst u meer informatie?

Bent u opzoek naar kabels op maat of andere maatwerk oplossingen? Neem dan snel contact op met E&T en bel +31(0)70 – 4141650, of kijk gelijk even op onze site/shop of een van onze kant en klare kabels aan uw wensen voldoen.

 

E&T maatwerk kabelassemblies