Webshops voor zakelijke klanten:

E&T werkinstructie Fiber To The Site voor Delta Fiber

E&T is al decennia specialist in maatwerk oplossingen voor de telecomindustrie. E&T zoekt en ontwerpt maatwerk telecomoplossingen voor de fixed en mobiele netwerken van de telecom operators en data centers in de Benelux. Daarnaast levert E&T ook complete installatie services samen met haar partner installatiebedrijven aan. Naast  de levering van producten voor Fiber To The Home, Fiber to The Curb en Fiber To the Antenna biedt E&T ook diensten aan. Bijvoorbeeld engineering, werkvoorbereiding, project management en installatieservices zijn typische E&T diensten. Hier onder treft u de werkinstructie aan voor Fiber To The Site werkzaamheden die betrekking hebben op Delta Fiber.

 

E&T werkinstructie Fiber To The Site voor Delta Fiber

Hieronder treft u de link voor de E&T werkinstructie Fiber To The Site voor Delta Fiber aan. Deze instructie is alleen voor de subcontractors van E&T bedoeld die in opdracht van E&T werkzaamheden voor Delta Fiber uitvoeren. Als geautoriseerd partner van E&T kunt u hieronder  de meest actuele werkinstructie voor deze werkzaamheden aantreffen. U dient deze instructie ruim voor aanvang van de werkzaamheden goed gelezen te hebben. Deze instructie is van algemene aard. U dient daarnaast altijd de site specifieke Site Survey documenten en de Site voorblad doorgenomen te hebben, zodat u de juiste gereedschappen en materialen en veiligheidsstappen heeft ondernomen alvorens u naar een site werkzaamheden voor E&T gaat ondernemen. Mocht u voor of tijdens de werkzaamheden vragen hebben, dan kunt u onze supportdesk bellen op +31(0)704141650.

 

Vf ALG034 FTTS Infradeel DMP (Delta) VodafoneZiggo (2) versie 8 oktober 2021

Instructies Migraties Ziggo Site tbv Delta

 

Wenst u meer informatie over de oplossingen van E&T?

Indien u meer informatie over de oplossingen van E&T wenst, dan kunt u hier contact met ons opnemen of on bellen op nummer +31(0)70 4141650