Webshops voor zakelijke klanten:

E&T werkinstructie Fiber To The Site voor Vodafone Ziggo

E&T is al decennia specialist in maatwerk oplossingen voor de telecomindustrie. E&T zoekt en ontwerpt maatwerk telecomoplossingen voor de fixed en mobiele netwerken van de telecom operators en data centers in de Benelux. Daarnaast levert E&T ook complete installatie services samen met haar partner installatie bedrijven aan. Naast  de levering van producten voor Fiber To The Home, Fiber to The Curb en Fiber To the Antenna biedt E&T ook diensten aan zoals engineering, werkvoorbereiding, project management en installatieservices. Hier onder treft u de werkinstructie aan voor Fiber To The Site werkzaamheden die betrekking hebben op Vodafone Ziggo.

 

Werkinstructie Fiber To The Site voor Vodafone Ziggo

Hieronder treft u de werkinstructie Fiber To The Site voor Vodafone Ziggo aan. Deze instructie is alleen voor de subcontractors van E&T bedoeld die in opdracht van E&T werkzaamheden voor Vodafone Ziggo uitvoeren. Als geautoriseerd partner van E&T kunt u hieronder  de meest actuele werkinstructie voor deze werkzaamheden aantreffen. U dient deze instructie ruim voor aanvang van de werkzaamheden goed gelezen te hebben. Deze instructie is van algemene aard. U dient daarnaast altijd de site specifieke Site Survey documenten en de Site voorblad doorgenomen te hebben, zodat u de juiste gereedschappen en materialen en veiligheidsstappen heeft ondernomen alvorens u naar een site werkzaamheden voor E&T gaat ondernemen. Mocht u voor of tijdens de werkzaamheden vragen hebben, dan kunt u onze supportdesk bellen op +31(0)704141650.

 

Vf ALG031 FTTS Infradeel vanaf DeMarcatiePunt VodafoneZiggo 5 versie 26 april 2018

 

Instructies Migraties Ziggo Site tbv Ericsson 0.7 – mei 2022

 

Wenst u meer informatie over de oplossingen van E&T?

Indien u meer informatie over de oplossingen van E&T wenst, dan kunt u ons hier eenvoudig bereiken of ons bellen op +31(0)70 4141650