Webshops voor zakelijke klanten:

E&T Premium huismerk

E&T Premium huismerk, betaalbare kwaliteit met een goede service. Want ook voor het E&T Premium huismerk zijn er regels die worden opgelegd door de industrie en de overheid zoals ROHS en REACH. Deze hebben het doel om giftige stoffen bij de productie, de verwerking, de levensduur en de uit eindelijke vernietiging te beperken. E&T wenst ook hier een bijzondere speler voor u te zijn, door steeds weer de beste kwaliteit die bij uw eisen past tegen een betaalbare prijs. Ook dat vinden wij Always improving.

Kwaliteitseisen

Kwaliteitseisen gelden voor het gehele assortiment van E&T. ROHS (of de richtlijn 2011/65/EU) is een EU-richtlijn waarbij het de bedoeling is om zes schadelijke stoffen in de elektronische industrie te verminderen. Denk aan lood en kwik. REACH is een systeem voor registratie, evaluatie en toelating van chemische stoffen de in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden. Het gaat hier zelfs om meer dan 140 verschillende chemische stoffen! E&T verzorgt voor u de borging van dergelijke administratieve processen.

Door al deze kwaliteitseisen voor de A merken en het E&T Premium huismerk, bent u verzekerd van excellente kwaliteit! Een mooi voorbeeld is de Flex Safety Light.

Wilt u meer weten over het E&T Premium huismerk? Neem dan contact op met een van de E&T verkoopadviseurs.

E&T Premium huismerk