Webshops voor zakelijke klanten:

Hirose

Hirose, een van ‘swerelds grootste connectorfabrikanten, heeft de afgelopen 20 jaar haar Europese netwerk uitgebreid met diverse verkoopkantoren in Europa. Naast het Europese hoofdkantoor in Nederland, beschikt Hirose over drie kantoren in Duitsland, een kantoor in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Finland. Door deze uitbreiding kan het bedrijf nog meer lokale service bieden aan de partners in de lokale markten.

Partnership Hirose en E&T

E&T is sinds de jaren ’80 een belangrijke distributeur voor Hirose connectoren in de Benelux. Met dit partnership tussen Hirose en E&T bieden wij als E&T u meer dan 50.000 verschillende connectoren aan. Hirose bevindt zich al jaren in de top 10 van de wereldwijd opererende connectorfabrikanten.

Toepassing connectoren

Sinds de oprichting van dit innovatieve bedrijf in 1937 ontwerpen en produceren zij connectoren en connectiesystemen. De nieuwste technologieën zoals de EnerBee en FunctionMax worden in de connectorseries toegepast. De Hirose RJ45 connectoren zijn wereldwijd beroemd om zijn perfecte trekontlasting en hoge datasnelheden. Andere Hirose connectoren worden vaak toegepast om hun kleine pitch, hoge contactdichtheid en betrouwbare locking systemen.

De connectoren zijn voor diverse toepassingen te gebruiken. U kunt denken aan voedingen en signaaloverdracht in industriële machines, ledverlichting, beveiligingsapparatuur, instrumenten, medische apparatuur, consumentenelektronica, auto’s en nog veel meer.  Echte toppers zijn bijvoorbeeld de EM power series voor hoge stroomsterkte, de FunctionMax of de EnerBee series. De producten voldoen aan talloze klantspecifieke eisen en algemene kwaliteitseisen zoals de ISO 9001, ISO / TS 16949, ISO / IEC 17025. Daarnaast is Hirose met betrekking tot milieuaspecten ISO 14001-gecertificeerd.

Wilt u weten wat E&T voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

Hirose