Webshops voor zakelijke klanten:

Leviton

E&T helpt u als klant met de oplossingen van Leviton om te besparen op installatie- en onderhoudskosten. Tijdens het installeren van hun producten, zoals de Leviton Atlas- X1 patchpanels, RJ45 jacks en installatiekabels, wordt tijd bespaard en de beheerskosten gereduceerd. E&T werkt al jaren nauw samen met een van de grootste data- en telecom netwerkleveranciers ter wereld. De producten zijn state of the  art en gemakkelijk te installeren.

Daarnaast houdt Leviton daarbij nauwlettend de veiligheid en het milieu in het achterhoofd. In lijn met E&T MVO beleid, waarbij E&T altijd streeft naar circulaire economie en zo min mogelijk belasting voor milieu en mens, ontwerpt en produceert Leviton energiezuinige producten  die aan wettelijke en industriële normen voldoen en LEED® criteria overtreffen.

Partnership Leviton en E&T

E&T is al sinds 2009 de distributeur voor Leviton in Nederland en er zijn talloze grote en middelgrote projecten gerealiseerd. Zo kunt u in de diverse E&T klanten cases de case story Ezinge scholengemeenschap lezen hoe wij de klant geholpen hebben.  Duurzaamheid, kwaliteit en kostenbesparing zijn belangrijke pijlers die we met elkaar delen. Ook de jarenlange ervaring is iets wat we gemeen hebben. Met meer dan 100 jaar ervaring, helpt Leviton haar klanten met het creëren van duurzame en intelligente omgevingen door middel van:

  • de elektrische bedrading van apparatuur
  • netwerk- en datacenter bekabelingsoplossingen
  • verlichting en energiemanagementsystemen
  • beveiligings- en automatisering toepassingen

Producten

Leviton en E&T anticiperen op de behoeften van de veranderende markt door diverse investeringen te doen in bijvoorbeeld onderzoek, opleiding en productie. De bedrijven breiden continu hun portfolio van producten en diensten uit en blijven innoveren. Van laadstations voor elektrische voertuigen tot controlesystemen voor domotica en utiliteit, zoals bijvoorbeeld universele lichtregelsystemen.

Leviton producten zijn klaar voor de toekomst, zoals smart buildings en smart industry. Alle Leviton locaties zijn ISO 9001-gecertificeerd en al haar producten zijn ofwel UL-, CE-, CSA-, CCC- of NOM-gecertificeerd.

Whitepapers

In deze whitepaper treft u informatie over ontwikkelingen binnen smart datacenters.

Films

Bekijk hier een film over de Atlas-X1 connector. De Atlas-X1 connectoren zijn nu verkrijgbaar bij E&T.

E&T biedt de beste MPO en fiberoplossingen. Bekijk hier een film over de HDX fiber distribution frame:

Wilt u weten wat E&T met Leviton voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

Leviton