Webshops voor zakelijke klanten:

Nexans Cabling Solutions

De bekabelingsinstallaties kunnen worden verzorgd door professionele en door Nexans gecertificeerde partners. Ze kunnen bestaan uit patch kabels en installatiekabels, patch panelen, connectoren voor categorie 5e, cat. 6, cat.6a, cat.7, cat.7A en zelfs categorie 8 netwerk componenten.  Voor glasvezel biedt Nexans glasvezel kabel van het type OM2, Om3 en OM4. Het nieuwste fiber optic concept van Nexans heeft het Nexans Embrace 40G/100G systeem. Dit, en ook de andere componenten uit het Nexans Cabling Solution pakket geven 25 jaar systeemgarantie.

Partnership Nexans en E&T

E&T werkt als Value Added Distributeur nauw samen in de ontwerp- en bouwfase van grote en middelgrote projecten. Nexans biedt een ruim assortiment van zowel actieve als passieve bekabelingsystemen aan:

  • LANmark kopersystemen van Cat5e tot en met Cat8.2 gebaseerd op RJ45 en GG45 connectiviteit
  • LANmark-OF glasvezelsystemen van multimode OM3 tot OM4 & singlemode OS2 gebaseerd op ST, SC, LC en MPO/MTP connectiviteit
  • LANactive Fibre to the Office (FTTO) glasvezelsystemen met actieve switches
  • LANsense AIM oplossing met aanvullend Environmental Monitoring en Access Control (EMAC)
  • LANmark Industry voor bekabing in harsh environments, zoals Marine & Offshore

Brochures en case studies

Via deze link treft u algemene informatie over LAN-systemen.

Hier kunt u meer lezen over slimme LAN-oplossingen voor datacenters, en hier treft u een case study aan van een Frans bedrijf die zijn bedrijfsnetwerk heeft gemoderniseerd.

Lees de datasheet over  innovaties op het gebied van patchpanelen.

Bekijk een film over LANmark kopersystemen:

Wilt u weten wat E&T voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

Nexans Cabling Solutions