Webshops voor zakelijke klanten:

Ossi Connectors

Ossi Connectors is in de jaren 60 van de vorige eeuw opgericht. De productie gebeurt in Denemarken en het Europese verkoopkantoor is in Zweden gelokaliseerd. De producten van Ossi worden onder andere in de medische industrie, data- en telecom, machinebouw en de elektronica industrie toegepast.

Partnerschip Ossi Connectors en E&T

Ossi ontwerpt en produceert kappen voor o.a. sub-d connectors. Maar met haar machinepark van spuitgietmachines en draaibanken, kunnen allerlei soorten spuitgiet- en draaiwerkzaamheden verricht worden. Speciale opdrachten komen dan ook regelmatig uit de machinebouw of elektronica op hun pad. E&T is sinds de jaren ’90 de distributiepartner van Ossi. Maatwerk is een waarde die Ossi en E&T delen.

Alle producten van Ossi zijn 2002/96/EC (WEEE), 2002/95/EC (RoHS), 2011/65/EC (RoHS-2) en 2006/1907/EC (REACH) goedgekeurd. De praktijk wijst uit dat klanten sub-d kappen en andere producten van Ossi als complete kabelassembly willen bestellen. E&T kan u hierbij helpen.

Wilt u weten wat E&T voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

Ossi Connectors