Webshops voor zakelijke klanten:

Raritan

E&T verkoopt o.a. Raritan smart PDU’s en KVM switches. Het in 1985 opgerichte Raritan heeft zijn hoofdkantoor te Somerset, N.J. in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Vanuit die kantoren samen met haar lokale distributiepartners zoals E&T bedienen we klanten in 76 landen.

Raritan

Raritan, een merk van Legrand, is een vertrouwde leverancier van intelligente PDUs, Branch Circuit Monitors, transfer switches, omgevingssensoren, KVM-over-IP-switches, seriële consoleservers en A/V-oplossingen. Dit doen we met name voor voor datacenters en IT-professionals van middelgrote en grote bedrijven. E&T werkt al vele jaren samen met Raritan op het gebied van intelligente PDU’s en KVM’s. De Raritan KVM’s zijn wereldwijd beroemd en de hoge resolutie en zijn zeer gewaardeerd in de broadcasting wereld. Met de overname door Legrand zijn er ook gewone spanningssloffen en eenvoudigere PDU’s in het assortiment van E&T gekomen, waarmee we nu vrijwel iedere vraag voor u kunnen beantwoorden. Tenslotte is er met de komst van het merk Servertech in de Legrand groep is het assortiment ook met 48 Volt systemen en PDU’s aangevuld, waardoor ook telecom klanten met hun vraagstukken voer betrouwbare energie bij E&T terecht kunnen.

E&T Energy Monitoring System

In het kader van weten is meten om de energie rekening te verminderen, gebruikt E&T het E&T Energy Monitoring System, waardoor wij voor u respectievelijk de energiestromen in uw bedrijf, co-locatie of data center beter in kaart kunnen brengen.

E&T levert vooral PDU’s en KVM switches

Het assortiment van E&T is gefocust op high end en high tech producten in de energie distributie en KVM switches. Raritan levert de volgende productlijnen:

  • PX2 en PX3 Intelligente PDU’s (Power Distribution Units)
  • DCIM-software, PowerIQ en DCtrack
  • EMX Environmental monitoring, zoals dit product
  • Transfer switches
  • Securelock powerkabels
  • PX Inline en pass-through meters
  • KVM-switches

E&T laat u hieronder zien hoe de inzet van een intelligente PDU en DCIM-software heeft geleidt tot veranderingen in een data center.

Naast bovengenoemde producten biedt Raritan bijvoorbeeld cat. 5 DVI Reach Extenders, Asset Tag systemen om producten snel in een infrastructuur terug te vinden of serial consoles om bijvoorbeeld Linux servers op afstand te beheren.

Wilt u weten wat E&T met de Raritan producten voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

 

Raritan