Raritan

Het in 1985 opgerichte Raritan heeft zijn hoofdkantoor te Somerset, N.J. in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld en bedient klanten in 76 landen.

Partnership Raritan en E&T

Raritan, een merk van Legrand, is een vertrouwde leverancier van intelligente PDUs, Branch Circuit Monitors, transfer switches, omgevingssensoren, KVM-over-IP-switches, seriële consoleservers en A/V-oplossingen voor datacenters en IT-professionals. E&T werkt jarenlang samen met Raritan op het gebied van intelligente PDU’s en KVM’s. De Raritan KVM’s zijn wereldwijd beroemd en de hoge resolutie, wordt zeer gewaardeerd in de broadcasting wereld.

In het kader van weten is meten om de energie rekening te verminderen, gebruikt E&T met name de nieuwe mogelijkheden van Raritan’s BCM  (Branche Circuit Monitoring). De BCM oplossingen bieden u als klant meer mogelijkheden om respectievelijk de energie stromen in uw bedrijf, colocatie of data center beter in kaart te brengen.

De RAV-IP  (Audio en Video over IP)  zorgen er voor dat de interne communicatie in grotere bedrijven verder te vereenvoudig kan worden. RAV-IP is bijvoorbeeld ideaal voor scholen, bedrijven, fabrieken en evenementen.

Raritan levert:

  • PX Intelligente PDU’s (Power Distribution Units)
  • DCIM-software, PowerIQ en DCtrack
  • EMX Environmental monitoring, zoals dit product
  • Transfer switches
  • Securelock powerkabels
  • BCM Branch Circuit Monitoring
  • PX Inline en pass-through meters
  • KVM-switches
  • Audio- en video-over-IP (RAV-IP) apparatuur. Klik hier voor extra informatie.

E&T laat u hieronder zien hoe de inzet van een intelligente PDU en DCIM-software heeft geleidt tot veranderingen in een datacenter.

Raritan Audio- en Video-over-IP (RAV-IP) biedt de mogelijkheid om van uit één of meerdere bronnen informatie naar talloze gebruikers te sturen. Er kunnen in totaal tot 16 zenders als bron gebruikt worden. De audio-over-IP apparatuur kan aangesloten worden op netwerken die voorzien zijn van bepaalde typen Gigabit Ethernet switches.

Naast bovengenoemde producten biedt Raritan bijvoorbeeld cat. 5 DVI Reach Extenders, Asset Tag systemen om producten snel in een infrastructuur terug te vinden of serial consoles om bijvoorbeeld Linux servers op afstand te beheren.

Wilt u weten wat E&T met de Raritan producten voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

 

Raritan

Neem contact op!Snel contact?
Belangrijke pagina’s
E&T nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!