Webshops voor zakelijke klanten:

Senko Advanced Components

Senko Advanced Components is in 1946 opgericht. Integriteit, innovatie, partnership en ondernemerschap zijn belangrijke kernwaarden van Senko. Waarden die overeenkomen met de kernwaarden van E&T. Niet voor niets doen Senko en E&T al jaren zaken met elkaar om de wensen van onze klanten te kunnen invullen.

Partnership Senko en E&T

E&T werkt dan ook al vele jaren samen met Senko voor speciale maatwerkoplossingen. Senko Advanced Components is ISO 9001-gecertificeerd. De producten van Senko zijn zeer innovatief, waardoor er steeds de meest vooruitstrevende producten aan u aangeboden kunnen worden. Dit levert u bijvoorbeeld tijdsbesparing of ruimte besparing op. Vanzelfsprekend zijn de producten uitvoerig getest, voordat ze op de markt komen.

De glasvezeloplossingen van Senko worden in de volgende markten toegepast:

De producten van Senko omvatten glasvezelconnectoren, adapters, waterdichte connectiesystemen, gecombineerde systemen voor voeding en glasvezel, schoonmaakapparatuur en meetapparatuur voor de connectoren en adapters.

Senko richt zich op speciale en innovatieve oplossingen. Uniek zijn bijvoorbeeld de stapelbare (staalkabel) adapters en de verwisselbare polariteit van LC connectors (uniboot connectors).

Wilt u meer weten wat E&T voor u kan betekenen?

Wilt u weten wat E&T voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

Senko Advanced Components