Webshops voor zakelijke klanten:

Stay Online

Stay Online is in 1987 in Amerika opgericht. In 2017 bestaat het bedrijf 30 jaar. De organisatie is ISO9001 en ISO14001-gecertificeerd en heeft 3 UL-certificeringen. Ongeveer 40% van de werknemers van Stay Online is Lean Six Sigma gecertificeerd. Er wordt naar meer dan 100 landen geëxporteerd.

Het bedrijf vindt continuïteit in bedrijfsvoering belangrijk. Uitval van apparaten zoals servers is onwenselijk. Denk aan apparaten die stilvallen in een ziekenhuis of in een bank of gewoon in uw eigen serverpark met alle gevolgen van dien. E&T speelt hier met deze fabrikant op in.

Partnership Stay Online en E&T

E&T is in 2015 een belangrijke strategisch partnership aangegaan met Stay Online om de groeidoelstellingen van beide bedrijven verder te realiseren. E&T doet al jarenlang zaken met deze fabrikant. C13/C14 en C19/C20 stroomkabels worden vaak gebruikt in de ICT wereld en specifieker in datacenters, telecomruimtes en ICT ruimtes. Maatwerk is naast de standaard stroomkabels een belangrijke pijler die we met Stay Online delen.

Stay Online ontwerpt en levert standaard en maatwerk voedingskabels of stroomkabels, die aan alle internationale standaards of keurmerken zoals UL en VDE voldoen. Zij levert deze voedingskabels in talloze kleuren, lengtes en voorzien van diverse soorten stekkers. Kleine aantallen zijn mogelijk.

Bovendien biedt E&T met deze fabrikant tevens locking mechanismen aan voor de servers en de PDU’s (Power Distribution Units). Het bedrijf levert voedingskabels voor:

  • Raritan intelligente PDU’s
  • Schleifenbauer
  • APC
  • Geist
  • Emerson

Andere merken zijn natuurlijk ook leverbaar.

Power adaptors

Een andere belangrijke activiteit van Stay Online is het ontwerp en de productie van power adaptors. Omdat er nog geen unoforme stekkers en pluggen in de wereld zijn, worden we nog dagelijks geconfronteerd met de noodzaak tot kunnen koppelen van apparaten met andere stekkers. E&T levert dan ook voor u alle soorten power adaptors of zoals sommigen het noemen voedings adapters.

Wilt u weten wat E&T voor u kan betekenen? Kijk in de webshop of neem voor persoonlijk advies contact op met één van de E&T verkoopadviseurs.

Stay Online