Webshops voor zakelijke klanten:

FTTH en FTTS installatiewerkzaamheden

04-06-2021 - Nieuws

FTTH

FTTH of te wel Fiber To The Home is een van de belangrijkste ontwikkelingen in Europa. Dit om de bevolking te voorzien van ultra snelle data- en telecomverbindingen thuis. E&T helpt u bij het ontwerp en de uitvoering van telecom- en datacommunicatieprojecten. We zijn al meer dan 50 jaar betrokken en bij het ontwerp en de uitvoering van telecommunicatie- en datacommunicatieprojecten.

Momenteel zijn wij als E&T weer vroeg betrokken bij het ontwerp van maatwerk GPON oplossingen. Hiermee kunnen telecom operators op een kostenefficiënte wijze de verglazing van de telecomnetwerken tot aan de huizen snel en betrouwbaar realiseren.

FTTS

Met de uitbreiding van de telecomnetwerken en de verhoging van de densiteit en capaciteit van de 4G en 5G netwerken, speelt E&T een belangrijke rol in het ontwerp, levering en uitvoering van de aansluiting tot aan de telecom sites, de zogenaamde FTTS of te wel Fiber To The Site locaties. Iedere greenfield, rooftop of Street cabinet dient steeds vaker een op een voorzien te worden van een Fiber To The Site of te wel FTTS aansluiting. E&T ontwerpt de bekabeling, aansluitcomponenten en kasten of behuizingen en zorgt tevens voor de projectuitvoering. We doen dit al ruim 25 jaar! Daarom kunnen wij dus wel spreken over heel wat praktijkervaring!  Zowel bij het ontwerp en uitvoering van dergelijke FTTS en andere telecomprojecten.

FTTX

Als fiber optic specialist doet E&T veel meer dan OS1 en OS2 of OM3, OM4 of OM5 glasvezel kabels, patch cords of ODF’s. Naast deze high quality producten ontwerpt E&T ook maatwerk DWDM en Athermal Arrayed Waveguide Grating filters en dito patch panelen. Hiermee kan tot 96 kanalen over slechts 2 fibers verstuurd worden. U zult als professional begrijpen dat dit een enorme besparing op de lange en dure ondergrondse glasvezel tracés kan betekenen.

Data Centers

Ook in de data Centers is E&T voor diverse klanten in de Benelux een bekende speler. Of het nu om maatwerk prefab bekabeling, Optical Distribution Frames (ODF’s), patchcords of high tech categorie 6A, 7A of categorie 8 bekabeling gaat, E&T helpt u met strategische keuzes en de tijdige levering. Hierdoor kunt u vertrouwen op snelle realisatie van uw projecten in de praktijk.

Niet alleen de levering van prefab bekabeling en de patching, maar ook de back bones

Voor een aantal Data Centers verzorgt E&T niet alleen de levering van de prefab bekabeling en de patching, maar ook de back bones. In nauw overleg bepalen wij als E&T de technische specificaties van de te gebruiken componenten en systemen. Vervolgens ontwerpen wij prototypes, welke na de goedkeuring van onze klanten tijdens onze uitvoeringswerkzaamheden of door derden gebruikt gaan worden. E&T houdt de projectregie en kwaliteitscontrole nauw in eigen hand, zodat de klanten zeker kunnen zijn van kwalitatief goede en toekomst vaste netwerken.

Ook voor slimme energiedistributie en monitoring

Ook voor slimme energiedistributie en monitoring bent u bij E&T aan het goede adres! Wij adviseren en leveren al ruim 15 jaar diverse soorten PDU’s en andere energiemonitoringsystemen.

Wilt u meer weten over de uitvoering van telecommunicatie- en datacommunicatieprojecten?

Indien u meer wilt weten over hoe wij uitvoering van telecommunicatie- en datacommunicatieprojecten realiseren, dan kunt u hier contact met ons opnemen of ons bellen op nummer +31(0)70- 4141650.

FTTH en FTTS installatiewerkzaamheden