Webshops voor zakelijke klanten:

Industriële infraroodverwarming voor de gezondheidszorg

10-14-2021 - Nieuws

Industriële infraroodverwarming voor de gezondheidszorg. E&T heeft meer dan 500 verschillende typen en uitvoeringen van infraroodverwarming. Zo biedt E&T voor vrijwel iedere situatie een passende maatwerkoplossing met infraroodverwarming.

Industriële kwaliteit en ook een mooie vormgeving

De industriële infraroodverwarming van E&T heeft een industriële kwaliteit en ook een mooie vormgeving. Er zijn zowel infraroodpanelen voor in systeemplafonds als muurdecoratie verkrijgbaar. Zo krijgt uw wand letterlijk een warme uitstraling. U kunt zelfs uw eigen fotomateriaal aanleveren of wij kunnen u ook professionele foto’s als decoratie aanleveren. Zo heeft ook u straks industriële infraroodverwarming in uw zorginstelling of ziekenhuis. Hiermee verwarmt u op een veilige en economische manier kantoren, badkamers, ziekenhuisbedden en operatie- en recoverkamers.

Lange golfstralers voor bijvoorbeeld kantoren of badkamers

In tegenstelling tot vaak gebruikte korte golf infraroodverwarming, de bekende oranje en roodstralers, maakt E&T voor deze toepassing gebruik van lange golfstralers. Deze zijn juist voor bijvoorbeeld kantoren of badkamers zeer geschikt vanwege hun hygiëne en veiligheid. ruimtes efficiënter dan korte golfstralers. In specifieke situaties combineert E&T dit ook met andere midden en korte golf stralers uit haar assortiment. Zo kan er voor iedere situatie een oplossing geboden worden.

Industriële infraroodverwarming voor de gezondheidszorg wordt op meer dan duizend locaties toegepast

E&T biedt bewezen oplossingen aan. De infraroodpanelen van E&T worden op meer dan duizend locaties toegepast. Een extra veilig gevoel voor u.

Wenst u meer informatie over industriële infraroodverwarming?

Indien u meer informatie wenst over de industriële infraroodverwarming van E&T? Neem dan direct hier contact met ons op of bel +31(0)70 4141650.

 

 

 

Industriële infraroodverwarming voor de gezondheidszorg