Webshops voor zakelijke klanten:

Kabelassemblage

Dent u eens Kabelassemblage is een specifiek vakgebied waarin E&T al ruim 65 jaar in is gespecialiseerd. E&T levert kabelassemblies en kabelbomen aan vele honderden verschillende bedrijven, die op zich weer deze kabelassemblies in verschillende toepassingen en verschillende markten gebruiken.

Kabelassemblage voor verschillende markten

E&T ontwerpt en levert kabelassemblage voor verschillende markten. U kunt zich wel voorstellen dat een maatwerk kabelassembly in een data center heel andere omgevingseisen vraagt dat een soortgelijke datakabel in een machinefabriek met olie en vetten. Ook de agrarische industrie stelt speciale eisen. Denk bijvoorbeeld aan stikstof, ammoniak, vloeistoffen, Deze kunnen bijvoorbeeld invloed hebben op de kabels en hun performance. En aan de connectoren worden ook vaak hoge eisen gesteld. Het aantal keren dat u en of uw klanten verbindingen maken met uw apparaten of machines draagt bij aan bijvoorbeeld de keuze voor de dikte van de goud plating op de contacten. Of de water- en gasdichtheid, ook die vormen regelmatig een onderdeel van de vraagstukken die E&T voor haar klanten onderzoekt. We leveren uiteindelijk graag die oplossingen met garanties.

Oplossingen met garanties

Uw wensen zijn voor ons het begin van de zoektocht naar de oplossing voor uw toepassing. Zo eenvoudig is het niet altijd. Mechanische- en elektrische eisen, temperatuureisen, chemische stoffen en de intensiteit van gebruik. Dit zijn maar enkele aspecten die wij met elkaar in kaart moeten brengen om een goed advies en een passende oplossing voor u te kunnen ontwerpen en daarna als sample aan u te kunnen presenteren. Na goedkeuring van de prototypes maken wij de eerste productie serie. Zo werken wij dagelijks aan oplossingen met garanties.

Wenst u meer informatie of een offerte?

Indien u meer informatie of een offerte wenst, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31(0)704141650 of vraag hier meer informatie op.