Webshops voor zakelijke klanten:

Kabelassemblies voor e-bikes en e-voertuigen

03-04-2020 - Nieuws

E-motion is een belangrijke groeimarkt die vol op in ontwikkeling is. De elektrificatie staat eigenlijk nog aan de vooravond van een nieuw tijdperk. E&T speelt hier met haar assortiment kabelassemblies voor e-bikes en e-voertuigen prima op in, want fietsen, speciale motorvoertuigen, sport- en revalidatietoestellen en andere mobiliteitssystemen vragen om diverse soorten bekabeling. Deels voor de signalering en het doorgeven van signalen, maar ook voor de toevoer van de energie voor bijvoorbeeld de aandrijving van dergelijke fietsen, voertuigen en apparaten.

E&T is de specialist op het gebied van industriële elektronica

E&T is de specialist op het gebied industriële elektronica. Zo is het ontwerp en het maken van maatwerk kabelassemblies precies een van die specialismen, waar E&T al ruim 70 jaar actief in is en zich dagelijks nog verder in verdiept ten gunste van u. Zo kunnen wij u steeds beter helpen om te voldoen aan uw criteria en wensen.

Wenst u meer informatie over onze maatwerk kabelassemblies?

Indien u meer informatie over onze maatwerk kabelassemblies wenst, vraagt u dan gerust meer informatie aan ons. Bijvoorbeeld over kabelassemblies voor mobiliteit en soortgelijke toepassingen. Bel gerust +31(0)70 4141650 of klik hier.

Kabelassemblies voor e-bikes en e-voertuigen