Webshops voor zakelijke klanten:

Kabelbomen

Kabelbomen kunnen klanten heel wat hoofdbrekens geven. Daarom is het goed om te weten dat E&T gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van kabelbomen.

Voor machines, treinen, landbouwmachines, vervoermiddelen  en e-mobility product en e-mobility producten

E&T ontwerpt o.a. voor machines, treinen, landbouwmachines, vervoermiddelen en .e-mobility producten. We doen dat al ruim 75 jaar. In deze lange periode zijn producten natuurlijk enorm veranderd.  Tegelijkertijd zijn de eisen die klanten aan hun machines en dus ook de componenten, zoals kabelbomen, veel zwaarder worden. Dit komt bijvoorbeeld dat er meer omgevingsfactoren invloed hebben op de werking,. Denk als voorbeeld aan een fabrikant  dien zijn product in diverse delen over de wereld exporteert en klimatologische factoren een grotere rol gaan spelen. Daarnaast zien wij dat de West-Europese industrie zich vooral specialiseert op high tech apparatuur, waar performance tot het maximum wordt uitgenut, zodat dit ook terug te vinden in de eisen aan kabelbomen en kabelassemblies. E&T richt zich op die doelgroep waar maatwerk kabelassemblies en kabelbomen op klantspecificatie ontworpen moeten worden.

IPC 620 en UL

Naast technische eisen gaat het ook om de verwerking en afwerking van kabelbomen en kabel assemblies. De IPC620 is bijvoorbeeld voor E&T een van de meest belangrijke handboeken in het productieproces om zodoende de kwaliteit en de continuïteit van een reguliere kwaliteit te borgen. Niet alleen in de fabriek, maar vooral een betrouwbare werking tijdens de levensduur van de producten en de daarin toegepaste kabelbomen en kabelassemblies. Wij willen als E&T aan de hoogste industriële standaarden voldoen.

Naast lokale technische eisen spelen de UL eisen ook steeds vaker een belangrijke rol. Zowel voor de USA als voor Canada worden dergelijke eisen bindend opgelegd . Hierdoor krijgt vrijwel iedere producent, die naar de USA of Canada wenst te gaan exporteren met de UL te maken.

Wenst u meer informatie over kabelbomen en wat E&T voor u kan betekenen?

Indien u meer informatie over kabelbomen wenst te weten en hoe E&T u hierbij kan helpen, dan kunt u ons bereiken op +31(0)70 4141650 of vraag hier een offerte aan.