Webshops voor zakelijke klanten:

Kabelboom op maat

Als je een specialist zoekt voor een kabelboom op maat, dan kunt u het beste direct contact opnemen met de specialisten van E&T. Al sinds 1947 is het ontwerpen en leveren van kabelbomen en maatwerk kabelassemblies een belangrijke activiteit.

Voor iedere industrie is er wel een kabelboom specificatie bij E&T

Iedere industrie stelt haar eigen voorwaarden qua standaarden en omgevingsfactoren. E&T ontwerpt en levert kabel assemblies en kabelbomen op specificatie en legt die ook duidelijk vast, zodat u een constante kwaliteit kunt verwachten. Zo levert E&T kabelassemblies en kabelbomen voor de agrarische, medische, audio- en video industrie. Die heeft een kabelboom op maat ,zoals u al ziet hele verschillende eisen qua omgevingsfactoren en toepassing. Maar ook fabrikanten en installateurs van tele- en datacommunicatie kabels of energiedistributie en informatiesystemen weten E&T vaak om haar kabelspecialisme te vinden

Al ruim 75 jaar ervaring

E&T heeft al ruim 75 jaar ervaring op het gebied van industriële elektronica, ICT, Telecom en verduurzaming. De laatste jaren komen daar ook nieuwe vakgebieden bij, zoals Io en SMART. Zo kunnen wij met onze brede expertise in meerdere disciplines helpen. E&T is actief in de volgende vakgebieden:

  • Industriële elektronica
  • ICT en telecommunicatie
  • Verduurzaming en energiebesparing
  • IoT en SMART

Steeds vaker komen wij vraagstukken van klanten tegen waarbij power, signaal en instrumentatie bij elkaar komen. In dat geval ontwerpen wij kabelbomen of kabelassemblies met hybride kabels en connectoren die zowel power als signalen kunnen doorgeven. Daarnaast zien we in de audio- en videomarkt en de telecommuncatiemarkt de combinatie van elektrische en optische signalen in een kabel en connectoren vaker gevraagd worden. E&T heeft daar met de productlijn van Senko bijvoorbeeld de IP-One connectoren een zeer professionele opplossing.

Wenst u meer informatie over kabelbomen op maat?

Indien u meer informatie wenst over een kabelboom op maat voor uw situatie, neem dan nu contact met ons op en bel +31(0)70 4141650.