Webshops voor zakelijke klanten:

Kabelsets

Als producent bent u wellicht op zoek naar een betrouwbare leverancier van kabelsets voor uw machine of apparatuur. E&T is al ruim 75 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de levering van allerlei hoogwaardige kabelsets of kabelasssemblies. Al vanaf 1947 is E&T expert op het vakgebied van op klantspecificatie ontwerpen en maken van kabelbomen of kabelassemblies. Indien het om meerdere kabelassemblies voor een machine gaat, dan spreken wij ook wel over een kabelset.

Kabelsets voor agro, food, industrie, telecom, industriële elektronica en e-mobility

Kabel assemblage is een heel specifiek vakgebied. Iedere markt en toepassing stelt vaak haar eigen eisen aan de apparatuur en de omgeving stelt vaak extra specifieke eisen aan de machine en de daarvoor gebruikte bekabeling. E&T levert o.a. aan de agro, food, industrie, telecom, industriële elektronica en e-mobility markt. U kunt zich voorstellen dat de eisen aan een machine in de landbouw hele andere eisen stelt dan een machine in de industrie, waar wellicht eisen aan de explosieveiligheid worden gesteld. Daarom is E&T met haar custom cables toegespitst op het integraal ontzorgen van klanten in bovengenoemde markten. Maar ook voor medische apparatuur maakt E&T maatwerk kabelassemblies. Vaak worden hier Fisher en ODU of Hirose connectoren voor gebruikt. E&T helpt u verder, ongeacht het merk kabel of connector.

Maatwerk kabels in allerlei soorten en van hoge kwaliteit

E&T onderzoekt uw wensen en toepassing nauwkeurig. Zo kunnen wij maatwerkkabels in allerlei soorten en van hoge kwaliteit leveren. Volgens diverse ISO9001 processen werken wij van de tekentafel tot aan productie en levering om de beste kwaliteit tegen goede prijzen aan onze klanten te kunnen leveren. Niet voor niets doet E&T met sommige klanten al ruim 30 jaar zaken!

Wilt u meer weten over kabelsets?

Indien u meer wilt weten over kabelassemblage of kabelsets voor uw situatie, bel ons dan gerust op nummer +31(0)704141650 of vraag hier een offerte aan.