Kernwaarden

E&T is een innovatieve en technische partner met aandacht voor duurzame oplossingen en kostenbesparing. Wij hanteren vier belangrijke kernwaarden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

  • technische kennis
  • advies op maat
  • laagdrempelig
  • oplossingsgericht

 

Technische kennis

E&T kan u snel van passend advies en oplossingen voorzien, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om slimme Power Distribution Units (PDU’s), KVM-oplossingen en actieve apparatuur, maatwerk– of pretermbekabeling, 19” kasten, patchpanelen, connectoren, adapters of kabelgoten. Ook testen, meten en on-site metingen kunt u gerust aan E&T over laten. Wij beschikken over de benodigde ervaring en technische kennis.

Kwaliteit

We voldoen aan de benodigde certificeringen en kwaliteitseisen (naast de internationale trends die worden opgelegd door de industrie en de overheid, zoals ROHS en REACH). Veel E&T leveranciers voldoen aan ISO 14.001 en aan de ethische normen. Bij het eigen merk gaan diverse kwaliteitscontroles aan vooraf, voordat het product verhandeld kan worden. Dit geldt ook voor prototyping.

MVO

E&T is zich door de tijd heen blijven ontwikkelen en ziet het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door te blijven innoveren, kan E&T naast industriële elektronica, data- en telecommunicatie en duurzame energie zorgen voor slimme oplossingen.

Wilt u meer weten over onze technische oplossingen? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

 

Advies op maat

E&T geeft advies en hulp bij uw uitdagingen. Van bekabelingstechnieken tot aan nieuwe producten, zowel bij u op locatie of gedurende het project. U krijgt waar voor uw geld, omdat E&T verder kijkt dan de korte termijn. Er wordt gekeken naar onderhoudskosten en oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Uiteindelijk levert dit voor u een besparing in de kosten op!

Wilt u ook advies op maat? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

 

Laagdrempelig                                                                     

Met onze technische kennis kunnen we maatwerk leveren, maar op een begrijpelijke en laagdrempelige manier. Wellicht bent u alleen op zoek naar connectoren of kabels. Of misschien wilt u advies over slimme oplossingen op het gebied van elektronica, data, telecom, duurzame energie of slimme oplossingen. Op projectmatige wijze gaan wij op zoek naar oplossingen die voor u werken!

Wilt u ook op een laagdrempelige wijze profiteren van de kennis van E&T? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

 

Oplossingsgericht

E&T is altijd op zoek naar betaalbare innovaties, gecombineerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk aan kostenbesparende en duurzame verlichting en verwarming. Of geavanceerde technieken die worden toegepast in telecomnetwerken, datacenters of machines, die wereldwijd verkocht worden. We staan bekend om onze snelle, hoogwaardige oplossingen.

Wilt u ook een snelle, hoogwaardige oplossing? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

Neem contact op!



Snel contact?
Belangrijke pagina’s
E&T nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!