Webshops voor zakelijke klanten:

Kernwaarden

E&T is een innovatieve en technische partner met aandacht voor duurzame oplossingen en kostenbesparing. Wij hanteren vier belangrijke kernwaarden, zodat wij  u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn:

  • technische kennis
  • advies op maat
  • laagdrempelig
  • oplossingsgericht

Technische kennis

E&T kan u snel van passend advies en oplossingen voorzien, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om slimme Power Distribution Units (PDU’s), KVM-oplossingen en actieve apparatuur, maatwerk– of pretermbekabeling. Daarnaast bent u ook bij ons op het goede adres voor 19” kasten, patchpanelen, connectoren, adapters of kabelgoten.

Ook testen, meten en on-site metingen kunt u gerust aan E&T over laten, omdat wij over de benodigde ervaring en technische kennis beschikken. Hierdoor krijgt u snel up to date oplossingen.

Kwaliteit

We voldoen aan de benodigde certificeringen en kwaliteitseisen. Dit naast de internationale trends die worden opgelegd door de industrie en de overheid, zoals ROHS en REACH. Veel E&T leveranciers voldoen aan ISO 14.001 en aan de ethische normen. Bij het eigen merk gaan diverse kwaliteitscontroles aan vooraf. Dit doen wij voordat de producten verhandeld worden. Dit geldt ook voor prototyping.

MVO

E&T is zich door de tijd heen blijven ontwikkelen en ziet het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door te blijven innoveren, kan E&T naast industriële elektronica, data- en telecommunicatie en duurzame energie zorgen voor slimme oplossingen.

Wilt u meer weten over onze technische oplossingen? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

Advies op maat

E&T geeft advies en hulp bij uw uitdagingen. Van bekabelingstechnieken tot aan nieuwe producten, zowel bij u op locatie of gedurende het project. U krijgt waar voor uw geld. Juist omdat E&T verder kijkt dan de korte termijn. Er wordt gekeken naar onderhoudskosten en oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Uiteindelijk levert dit voor u een besparing in de kosten op!

Wilt u ook advies op maat? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

Laagdrempelig                                                                     

Met onze technische kennis leveren we maatwerk en met nadruk op een begrijpelijke en laagdrempelige manier. Bijvoorbeeld door complexe zaken vakkundig te vereenvoudigen. Wellicht bent u alleen op zoek naar connectoren of kabels. Of misschien wilt u advies over slimme oplossingen op het gebied van elektronica, data, telecom, duurzame energie of slimme oplossingen. Op projectmatige wijze gaan wij op zoek naar juist die oplossingen die voor u werken!

Wilt u ook op een laagdrempelige wijze profiteren van de kennis van E&T? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

Oplossingsgericht

E&T is altijd op zoek naar betaalbare innovaties en combineert dit met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan kostenbesparende en duurzame verlichting en verwarming, waardoor u direct op uw energiekosten bespaart. Of geavanceerde technieken die worden toegepast in telecomnetwerken, datacenters of machines, die wereldwijd verkocht worden. We staan bekend om onze snelle, hoogwaardige oplossingen.

Wilt u ook een snelle, hoogwaardige oplossing? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten: