Webshops voor zakelijke klanten:

Klantenservice

Always improving

E&T streeft Always improving na. Niet alleen met steengoede ontwerpen en producten, maar zeker ook met een uitmuntende klantenservice. We willen graag blijven innoveren!

Wellicht heeft u suggesties voor onze dienstverlening. Misschien heeft u een klacht. Wij horen dat allemaal graag van u. Neem hier contact op met onze klantenservice. We willen ons blijven verbeteren, zodat u als klant profiteert van de hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Webshop

De shop bevat 50.000 artikelen, die u kunt bestellen zonder orderkosten. Voor veel producten geldt: niet goed, geld terug.

De producten die u bij E&T afneemt, worden geleverd volgens de gemaakte afspraken. Of deze nu via de webshop of de E&T adviseurs worden besteld. We leveren snel en vakkundig!

Klantenportal

Als service biedt E&T, naast de persoonlijke klantenservice, de mogelijkheid tot het 24 uur per dag inloggen in een persoonlijke klantenportal.

Soms wilt u snel een aantal producten geleverd hebben, maar is het alleen mogelijk om grote hoeveelheden af te nemen. Bij E&T is het plaatsten van kleine bestellingen geen probleem!

Het kan voorkomen dat een product niet aan uw wensen voldoet. U kunt het product onder bepaalde voorwaarden retourneren.