Webshops voor zakelijke klanten:

Maatwerk bekabeling

Stel, u heeft een apparaat of machine die jarenlang zonder storingen moet werken. De omgevingsfactoren zijn bepalend voor het goed blijven functioneren van uw machine. Juist dan is het goed om naar de maatwerk bekabeling van E&T te kijken. Wij onderzoeken samen met u de criteria en omgevingsfactoren en komen dan met een passende oplossing.

Maatwerk bekabeling is een specialisme van E&T

Lang niet altijd staan onze klanten stil bij de diverse omgevingsfactoren, die de continuïteit en beschikbaarheid gedurende de levensfase van een bedrijf beïnvloeden. De machine staat toch stil? Of het apparaat staat jarenlang in de buitenlucht. Maar in de machine zelf vinden trillingen plaats of de omgeving is stoffig of de kabels komen in aanraking met bijvoorbeeld ammoniak of andere chemische stoffen en / of zonlicht. Of denkt u maar eens aan de talloze bewegingen die met in en uitpluggen of aansluiten van de kabels veel van de te gebruiken connectoren vragen. Daarom is maatwerk bekabeling een specialisme van E&T.

E&T is de kabel assemblage specialist

Al sinds 1947 is E&T actief op dit veld. Wij streven naar de best mogelijke technische oplossingen, zonder ook de economische aspecten uit het oog te verliezen. Onze technische specialisten verdiepen zich in uw specifieke situatie en helpen u met passend advies en betrouwbare producten. Zo bespaart u op after sales service kosten en krijgt u minder klachten van uw klanten. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Wenst u meer informatie over maatwerk bekabeling?

Indien u meer informatie over maatwerk bekabeling wenst, bel ons dan gerust op +31()70 4141650 of neem dan nu contact met ons op.