Webshops voor zakelijke klanten:

Als standaard kabels en kabelbomen

 • storingen veroorzaken
 • assemblage tijdrovend maken;
 • niet aan de normen voldoen;
 • bewegingen niet aan kunnen;
 • het productieproces stilleggen;
 • indirect geld kosten...

E&T: zó helpen we je aan de beste kabeloplossing

Als technisch partner helpen we onze klanten met veel plezier en energie bij de ontwikkeling van hun producten. We adviseren, ondersteunen én zorgen dat de bekabeling in je product of installatie optimaal functioneert. Zo kostenbesparend mogelijk, zo duurzaam mogelijk en met een Zero Defect Garantie: geen storingen of uitval tijdens de levensduur.

Met meer dan 35 jaar ervaring in maatwerk kabel-assemblages hebben we zeer specifieke kennis & kunde ontwikkeld en komen we dan ook vrijwel geen verrassingen meer tegen. Dus wat je problemen of twijfels ook zijn, samen komen we altijd tot een uiterst solide en kosteneffectieve oplossing. Die je geld bespaart, omdat de assemblage in je product makkelijker wordt, of omdat het aantal storingen afneemt.

Daarbij kijken we voor je altijd eerst naar een standaard oplossing. Inmiddels hebben we zo’n 100.000 verschillende connectoren en kabels in handen gehad, dus weten we wat er wel en niet mogelijk is. Pas als we zeker weten dat jouw situatie uniek is gaan we aan de slag met de uitwerking van een maatwerkoplossing.

5 CONCRETE STAPPEN naar een OPLOSSING >

Wat klanten zeggen:

“Fijn om een externe partner naast je te hebben die met zijn specialisme ons geholpen heeft met de industriële bekabeling...”

Duidelijkheid in 5 minuten

In vrijwel alle gevallen kunnen we je binnen 5 minuten antwoord geven op:

 • is er een standaard oplossing voor je probleem?
 • is een maatwerk kabel-assemblage beter en/of goedkoper?
Garantie zijkant

Bel met Ron (Koenraads)

+31 (0)70 - 414 16 50 Geen verplichtingen, we bellen u niet na.

Liever via de mail?

Landingspagina formulier

Zero Defect Garantie *

Op basis van onze resultaten uit het verleden kunnen we ver gaan in de zekerheid die we je bieden. Met onze ervaring, specialistische kennis én een zeer solide ontwikkel- en test-stappenplan staan we garant voor:

 • geen storingen
 • geen recall-acties
 • lange levensduur
 • voldoet aan alle geldende normen
Meer over Zero Defect Garantie
Technisch commerciele teamspeler

Zero Defect Garantie

Op basis van onze resultaten uit het verleden durven we ver gaan in de zekerheid die we je bieden. Het is namelijk nog niet voorgekomen dat 1 van onze maatwerk-oplossingen verantwoordelijk is geweest voor storingen of recall-acties. Dat heeft te maken met onze ervaring, specialistische kennis én een zeer solide ontwikkel- en test-stappenplan.

 • geen storingen
 • geen recall-acties
 • lange levensduur
 • voldoet aan alle geldende normen

Voor we starten met het ontwikkelproces bespreken we hoe de Zero Defect Garantie er voor jou uitziet. Daarbij kijken we naar de eisen, omstandigheden van gebruik en de verwachte levensduur. Vervolgens leggen we de Zero Defect Garantie vast, zodat je er zeker van bent dat onze maatwerk kabelassemblage aan de normen voldoet én altijd werkt gedurende de afgesproken levensduur.

Meer weten over de Zero Defect Garantie?

Neem contact op met Ron Koenraads:

M. +31 (0)70 – 414 16 50

Email: r.koenraads@etconnect.com

Sluit

Stappenplan: 5 concrete stappen

Als we voor je aan de slag gaan met het ontwerpen van een maat- werk kabel-assemblage, doen we dat altijd volgens een vast stappenplan. Daarmee weet je vooraf waar je aan toe bent.

 

Belangrijk: als klant heb je controle over het proces
Aan het eind van elke stap kun je aangeven of je door wilt gaan naar de volgende stap.

 

1. Op zoek naar een standaard oplossing
Voordat we nadenken over een nieuwe oplossing, kijken we altijd eerst of er een bestaande oplossing in de markt is. Zo ja, dan zijn we snel klaar. Zo nee, dan gaan we door naar de volgende stap.

 

2. Inventarisatie van eisen en wensen
Samen bekijken we hoe een kabel-assemblage gebruikt wordt, onder welke (extreme) omstandigheden, en aan welke eisen, normen en wensen hij moet voldoen, nu én in de toekomst.

 

3. Ontwerp
Ons team van specialisten gaat aan de slag met het ontwerp, waarbij niet alleen wordt voldaan aan alle eisen en wensen, maar waarbij ook de productiekosten van de kabel-assemblage tot een minimum worden beperkt.

 

4. Testen
Hoe goed het ontwerp ook is en hoe kundig ons team, we geven onze kabel-assemblage-oplossingen pas vrij als ze uitvoerig en onder maximale omstandigheden zijn getest.

 

5. In gebruikname & support
De kabel-assemblages kunnen vanuit de test direct in gebruik worden genomen (bijvoorbeeld bij kleine oplages), of gaan in productie. In het laatste geval zorgen we er samen met onze leveranciers voor dat de productietijd zo kort mogelijk is. In alle situaties begeleiden we de implementatie.

Normeringen

Bij E&T voldoen we aan of werken we onder andere volgens onderstaande normeringen en standaarden:

 • ISO9000
 • ISO14001
 • WHMA-A-IPC 620
 • UL / CUL

Vragen? In 5 minuten duidelijkheid

Garantie zijkant

Bel met Ron (Koenraads)

+31 (0)70 - 414 16 50 E-mail Geen verplichtingen, we bellen u niet na.

Voorbeelden

Krohne Flowmeters: zorgen dat het productieproces nooit stil komt te liggen

Meer

Een productielijn is zo sterk als de zwakste schakel. Voor Krohne, toeleverancier van flowmeters, is het daarom van het allergrootste belang dat storingen in een productieproces niet veroorzaakt worden door de flowmeters.

In samenwerking met E&T voor de bekabeling levert Krohne hoge kwaliteit én betrouwbaarheid, zodat de flowmeters onder alle omstandigheden goed blijven functioneren.

 

Sluit

OCÉ/CANON: als het een miljoen keer moet kunnen buigen

Meer

Een kopieerapparaat lijkt een statisch apparaat, totdat je in de binnenkant kijkt. Als je tot 300 prints per minuut full colour print en dat 8 uur per dag in batches doet, dan kun je je voorstellen dat bepaalde kabels wel meer dan een miljoen keer buigen gedurende de levensduur van een copier. E&T leverde meer dan 35 jaar aan Océ copiers en printers, tegenwoordig Canon.

Sluit

Overzicht kwijt? Van 30 losse kabels naar 1 overzichtelijke kabelboom

Meer

Sommige apparaten zitten vol bekabeling, of zijn via vele verschillende kabels aangesloten op hun omgeving. We komen soms machines tegen met meer dan 30 losse kabelverbindingen, waarbij we samen met de fabrikant aan de slag gaan om kabels van zeer hoge kwalitet te bundelen in een of meerdere kabelbomen. Veel effectiever bij de bouw van de machine, veel overzichtelijker bij onderhoud, geen storingen.

Sluit

Export naar VS & Canada? Zorgen dat je voldoet aan de UL/CUL standaarden

Meer

De internationale regelgeving voor producten is niet altijd even overzichtelijk.

Exporteert u of gaat u exporteren naar de Verenigde Staten van Amerika of Canada? Dan is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat uw (deel-)producten aan de UL of CUL eisen voldoen.

Voor ons bekend terrein, dus als u vragen heeft? We helpen u graag op weg of ondersteunen bij uw productontwikkeling.

Sluit

Klanten