Webshops voor zakelijke klanten:

Maatwerk kabels

Zoekt u maatwerk kabels? E&T helpt u met het ontwerp en levert maatwerk kabels naar uw wensen en eisen. E&T is al ruim 75 jaar specialist in maatwerk kabelassemblies. Kabelassemblage is een specifiek vakgebied binnen de elektrotechniek en elektronica.

Veel specifieke eisen gelden voor maatwerk bekabeling

E&T ontwerpt en levert al ruim 75 jaar klant specifieke maatwerk kabels en kabelassemblies. Dankzij de jarenlange ervaring kan E&T. zich goed verplaatsen in de omgevingseisen die van invloed zijn op het samenstellen van de juiste kabelassembly Want veel specifieke eisen gelden voor maatwerk bekabeling. Elektrische, mechanische, chemische en ook omgevingstemperaturen kunnen een significante rol spelen in de keuze van connectoren en kabels. Daarnaast spelen de gebruikerstoepassing ook nog een rol. Want u kunt zich voorstellen dat er andere eisen aan ee kabel assembly die u gedurende de levensduur 10 keer aansluit of een paar duizend keer.

Kabelassemblies voor diverse toepassingen

E&T levert maatwerk kabels voor diverse toepassingen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan kabelassemblies voor elektrische fietsen, landbouwmachines, printers, routenavigatiesystemen of eierbroedmachines. Of kabels die wij leveren aan fabrikanten van medische apparatuur om maar een ander voorbeeld van onze kabelassemblies te noemen. Daarnaast is E&T al decennia specialist in het ontwerpen en leveren van glasvezelkabels voor de data- en telecommunicatiemarkt.

Wenst u meer informatie over kabelassemblies voor uw toepassing?

Indien u meer wilt weten over maatwerk kabels, neem  dan hier contact met ons op of bel +31 (0)70 4141650.