Webshops voor zakelijke klanten:

Markten

E&T maakt duurzame en betaalbare innovatie voor u mogelijk. Oplossingen die tot uw verbeelding spreken. Denk aan:

- smart city
- duurzame verlichting en verwarming
- geavanceerde technieken voor uw telecomnetwerken en datacenters
- beheer van het energieverbruik en verlaging van de kosten

Slimme oplossingen binnen the internet of things. Oplossingen die voor u werken: daar zorgt E&T voor!

Electronics

Electronics

Goed is niet goed genoeg! Daar zijn we bij E&T van overtuigd. Het kan beter, sneller of slimmer. Always improving, dat is waar wij elke dag naar streven.

Bij E&T denken we niet alleen met u mee, we gaan nog een stap verder. E&T kijkt naar de vraag achter de vraag, zodat we u en uw klant volledig kunnen helpen. Wij ontzorgen u. Met persoonlijke dienstverlening en oplossingen die echt werken.

Welke oplossing past bij u?

Lees verder over deze markt
Data & telecommunications

Data & telecommunications

E&T zorgt voor connectiviteit op maat.

Glasvezel van E&T voldoet o.a. aan Bellcore 326 standaards of andere internationale normen: categorie 6A, 7 of zelfs 8 in de datacenters volgens de meest recente ISO 11801-normen of 4/5G-netwerken in de telecommarkt.

Welke oplossing past bij u?

Lees verder over deze markt
Sustainable

Sustainable

E&T biedt duurzame oplossingen bij energiemonitoring, energiemetingen, zonne-energieopwekking, energiezuinige ledverlichting, goede infrarood verwarming met infraroodstralers en kostenbesparende verwarming en koeling van bedrijfspanden en woningen met warmtepompen. Denk aan infrarood verwarming voor kantoren, verzorgingshuizen, fabrieken of werkplaatsen of slimme koeloplossingen voor ICT apparatuur of zelfs volledige kantoren.

U kunt ook bij ons terecht voor een energie-audit, waarmee actuele informatie over het energieverbruik wordt verzameld. Deze brengt de mogelijke energiebesparingen voor u in kaart.

Welke oplossing past bij u?

Lees verder over deze markt
Smart

Smart

Bedrijfspanden worden vaak 24 uur per dag verlicht, gekoeld en verwarmd. Onnodig als de medewerkers alleen overdag aanwezig zijn.

Slim gebruik van duurzame en integrale oplossingen kan dan helpen om de verspilling van energie te minimaliseren. Smart inzet en verbinding van producten.

Welke oplossing past bij u?

Lees verder over deze markt