Webshops voor zakelijke klanten:
Electronics
Electronics

Electronics

E&T heeft al meer dan 70 jaar kennis en ervaring in de electronics markt op het gebied van diverse behuizingen, verbindingsmaterialen, kabelassemblies, bekabeling, gereedschappen en toebehoren in de electronics markt. Wij leveren standaard producten en ontwerpen maatwerkoplossingen op het gebied van bekabeling- en verbindingstechnieken, voor zowel glas- als koperverbindingen. E&T is al ruim 70 jaar een vraagbaak voor diverse industriële maakwerk bedrijven in Europa en soms daarbuiten. Toeleveringen aan deze Europese klanten geschiedt overigens wel wereldwijd, want logistiek heeft voor ons geen geheimen. Klanten waarderen ons vooral om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en de flexibele persoonlijke support bij aanvang en tijdens de ontwerp en leveringsfase. De professionele elektronica markt kent ons dan ook niet voor niets al 70 jaar als een betrouwbare partner.

Normen voor de industriële elektronica markt

Om de kwaliteit te waarborgen werkt E&T met diverse topfabrikanten. We kijken nauw naar de diverse bekabelingsnormen en normen voor afmontagetechnieken zoals de IPC/WHM-A-620D norm. Van ontwerp tot realisatie: industriële elektronica kunt u aan E&T overlaten!

Wilt u meer weten over elektronica? Bekijk hieronder de bijpassende producten en diensten.

Producten overzicht

Kabels voor elektronica, e-mobility, machinebouw en robotica

Een machine moet aangesloten worden om te kunnen functioneren. Apparaten hebben kabels nodig om te kunnen werken.

Door kabels kunnen machines van stroom worden voorzien. Ook kunnen apparaten onderling informatie uitwisselen doordat ze met elkaar verbonden zijn.

Lees verder over deze productgroep
Maatwerk kabelassemblies

Iedere machine of apparaat bevat verbindingen tussen printplaten (PCB’s), verschillende onderdelen van machines of het apparaat met de buitenwereld.

Vaak worden hier speciale elektrische of mechanische eisen aan gesteld, al dan niet met toepassing van het MICE diagram. E&T zorgt voor hoogwaardige maatwerk kabels op basis van een grondig vooronderzoek.

Lees verder over deze productgroep
Waterproof kabel assemblies

E&T heeft haar assortiment onlangs uitgebreid met waterproof kabel assemblies en connectoren. Aan industriële apparaten en machines worden steeds zwaardere eisen gesteld op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. In veel delen van de wereld speelt daar ook het element waterproof een belangrijke rol. Waterproof kabel assemblies voor glasvezel Steeds vaker worden machines en apparaten […]

Lees verder over deze productgroep
Maatwerk elektronica

Elke situatie in de machinebouw of elektronica is weer anders. Om hierop in te kunnen spelen kunnen speciale connectoren, kabels, behuizingen en spuitgieten nodig zijn.

Ook kan het nodig zijn om bestaande producten of de ombouw daarvan aan te passen.  

Lees verder over deze productgroep
RFID en wifi-oplossingen

The Internet of Things is en blijft actueel. Denk aan remote aansturing, machines die met elkaar communiceren, updates en preventief onderhoud.

Om de apparaten met elkaar te laten communiceren is aansluiting op het internet noodzakelijk. Om deze verbindingen te maken zijn geavanceerde technieken nodig.

E&T helpt u met RFID-identificatie en wifi-connecties voor al uw apparatuur.

Lees verder over deze productgroep
Connectoren

E&T heeft een breed aanbod van connectoren voor u beschikbaar, geselecteerd bij topleveranciers en tegen goede prijzen.

Connectoren zorgen voor de verbindingen tussen printplaten, kabels en aansluitingen op bijvoorbeeld machines, servers of switches.

Lees verder over deze productgroep
Elektronica behuizingen

Vrijwel ieder apparaat heeft wel een kastje of behuizing voor communicatie, aansturing en voeding. E&T heeft een breed assortiment met diverse oplossingen voor de behuizing inclusief de regeling of voeding. Of dit nu van slagvast plastic, polyester of metaal moet zijn: E&T heeft de kennis in huis.

Lees verder over deze productgroep
Monitoring met Fiber Bragg Grating (FBG) technologie

Wellicht hebt u er nog nooit van gehoord, maar Fiber Bragg Grating (FBG) technologie biedt veel mogelijkheden om systemen te monitoren en zodoende afwijkingen snel en zeer betrouwbaar te detecteren.   Fiber is zeer betrouwbaar en van een hoge constante kwaliteit Mensen die met fiber te maken hebben, weten dat fiber zeer betrouwbaar en van […]

Lees verder over deze productgroep

Diensten voor de geselecteerde markt

Site-survey en probleemanalyse

Tijdens een project is een site-survey en probleemanalyse in veel gevallen het begin van een uitgebreide kennismaking met E&T. We nemen de tijd om erachter te komen welke oplossingen het beste bij u passen. Ook kijken we naar uw specifieke wensen.

Lees verder
Opstellen eisenpakket

De technische specificaties worden door E&T in kaart gebracht bij de fase opstellen eisenpakket. We kijken daarbij verder dan de eisen van vandaag. Het gaat meer en meer om strategisch design aan de hand van toekomstige eisen van de echte eindgebruiker. Zeg maar de vraag achter de vraag om dit goed in kaart te brengen. […]

Lees verder
Prototyping

Prototyping is vaak een standaard onderdeel tijdens het E&T maatwerkproces. Vaak gaat de fase van prototyping vooraf aan de definitieve goedkeuring en eerste productserie. E&T past maatwerk als blijkt dat de bestaande oplossing niet geheel bij uw situatie past. Dan zorgt E&T dat er productoplossing speciaal voor u gemaakt worden. Ook als de oplossing nog […]

Lees verder
On-site meten

On-site meten past E&T vaak toegepast bij installaties of voordat wij het product ontwerpen. Voor of na de installatie kunnen metingen en testen worden verricht. Denk aan het in kaart brengen van de kwaliteit van uw netwerken, verlichting of verwarming. Of om de prestaties van een product te testen.

Lees verder