Webshops voor zakelijke klanten:
Smart
Smart

Smart

Het huis van de toekomst. The internet of things. Slimmer omgaan met energie en informatie. Het al dan niet geautomatiseerd en op afstand besturen van apparaten. Kortom, slimme controle op afstand over processen en apparatuur. Apparaten gaan meer en meer met het internet verbonden worden of krijgen slimme elektronica ingebouwd om hun prestaties te registreren, waardoor bijvoorbeeld onderhoudskosten verlaagd kunnen worden. E&T kan u helpen de zaken smart te maken.

Oplossingen

Het spreekt allemaal tot de verbeelding. De toekomst is dichterbij dan u denkt! E&T helpt u aan oplossingen die duurzaam zijn. Dat levert ook nog eens kostenbesparing én gemak op!

Wij helpen u bij een grondige analyse van uw huidige en toekomstige wensen en toepassingen. Pas dan kunnen onze oplossingen pas echt integraal nuttig, betrouwbaar en smart zijn.

Maak uw bedrijf ook smart. Bekijk hieronder de bijpassende producten en diensten!

Producten overzicht

Smart cities

Bij smart cities kan er meer worden hergebruikt, waardoor er minder verspild wordt. Er worden slimme en integrale oplossingen gebruikt.

Lees verder over deze productgroep
Smart homes

E&T brengt het huis van de toekomst in de realiteit: supersnel internetten, eenvoudig apparaten koppelen, duurzame verlichting en verwarming.

Lees verder over deze productgroep
Smart buildings

Industriële processen en fabrieken gebruiken een groot deel van onze beschikbare energie. Het is belangrijk om slimmer om te gaan met de grondstoffen en te verduurzamen.

ICT- en productieomgevingen komen dichter bij de productieprocessen te staan.

Lees verder over deze productgroep
Smart datacenters

Binnen datacenters kan bedrijfkritische ICT-apparatuur worden ondergebracht.

De trend naar slimmere en duurzame datacenters zal zich nog verder gaan ontwikkelen, het zijn namelijk de ICT-knooppunten van de wereld.

Lees verder over deze productgroep
Smart industry

Industriële processen en fabrieken kunnen slimmer ingericht worden. Zodat er beter omgegaan wordt met de beschikbare energie en grondstoffen en de CO2 footprint wordt verkleint.

Tegelijkertijd kunnen slimme aanpassingen zorgen voor besparing.

Lees verder over deze productgroep
Smart equipment

De meeste apparaten bieden mogelijkheden om gekoppeld te worden of zijn afhankelijk van informatie. Daarnaast bevat de apparatuur in de meeste gevallen software die tijdig geüpdatet moet worden.

Het besturen van apparaten op afstand wordt mogelijk door de inzet van slimme interfaces en communicatie binnen de infrastructuur.

Lees verder over deze productgroep
Sensing as a service

  Veilige en gezond werk milieu   Minder energieverlies Slimme gebouwen die ook duurzaam zijn. Dat kan veel gemakkelijker als u gebruik maakt van de “sensing as a service” diensten van E&T. Wij brengen op cruciale plaatsen en leveren de sensoren om de luchtkwaliteit, de temperatuur en het energieverbruik goed in de gaten. Dit in […]

Lees verder over deze productgroep

Diensten voor de geselecteerde markt

Site-survey en probleemanalyse

Tijdens een project is een site-survey en probleemanalyse in veel gevallen het begin van een uitgebreide kennismaking met E&T. We nemen de tijd om erachter te komen welke oplossingen het beste bij u passen. Ook kijken we naar uw specifieke wensen.

Lees verder
Advies

E&T geeft u advies bij verschillende vraagstukken. Hoe kan mijn bedrijf verduurzamen? Hoe moet ik mijn datacenter inrichten? Is er wel voldoende verlichting op de werkplekken? En hoe speel ik in op toekomstige ontwikkelingen?

Lees verder
Opstellen eisenpakket

De technische specificaties worden door E&T in kaart gebracht bij de fase opstellen eisenpakket. We kijken daarbij verder dan de eisen van vandaag. Het gaat meer en meer om strategisch design aan de hand van toekomstige eisen van de echte eindgebruiker. Zeg maar de vraag achter de vraag om dit goed in kaart te brengen. […]

Lees verder
Engineering

E&T helpt u met uitgebreide support tijdens de engineeringsfase. In deze fase worden de technische details goed uitgewerkt en op papier gezet, waardoor het uiteindelijke product vorm krijgt en de specificaties beoordeeld kunnen worden. Engineering kan worden gecombineerd met een site-survey & probleemanalyse. 

Lees verder