Webshops voor zakelijke klanten:
Sustainable
Sustainable

Sustainable

E&T  zorgt voor sustainable, oftewel duurzame innovatie, gecombineerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denkt u  bijvoorbeeld eens aan kostenbesparende en duurzame ledverlichting en infraroodverwarming van E&T. E&T helpt u om inzicht te krijgen in uw elektrische energie verbruik. Met dat inzicht helpen wij u verder met energie te besparen! Dat merkt u direct in uw portemonnee! Zonnepanelen, HR zonneboilers, warmtepanelen, warmtepompen of ledpanelen, E&T helpt u met een passend advies en levering op maat. Bij E&T vindt u de juiste experts die u ontzorgen. E&T helpt u verduurzamen. Wij willen met u werken aan een sustainable maatschappij.

NEN-bepalingen

Daarnaast kunnen we u helpen aan een led lichtplan dat voldoet aan NEN 3087, een voorbeeld van een NEN-bepaling voor visuele ergonomie. Ook voor binnen- en buitenverlichting kunt u bij E&T terecht. De ledverlichting voldoet aan de Europese norm voor werkplekken en buiten toegepaste verlichting, NEN 12464-1 en NEN 12464-2.

Sustainable advies

E&T heeft het eigen bedrijfspand duurzaam ingericht en kan ook ú advies op maat geven over maatregelen die energie besparen en de CO2-footprint verkleinen. Win-win oplossingen dus.

Maak uw bedrijf ook duurzaam. Bekijk hieronder de bijpassende producten en diensten!

E&T Connect is sustainable

Wij kunnen uw bedrijf verduurzamen met slimme oplossingen. Bekijk hoe wij o.a. deze klanten al hebben verduurzaamd. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Bekijk ook andere video’s met onze klanten.

Bekijk alle video’s

Producten overzicht

Zonnepanelen

Zonnepanelen worden steeds vaker toegepast. Niet alleen voor de opwekking thuis, maar ook bij bedrijven en fabrieken.

E&T heeft beschikking over zowel de mono- als polykristallijn uitvoering. We hebben ook de benodigde elektronica in het assortiment, zoals omvormers.

Lees verder over deze productgroep
Warmtepompen

Wat doen warmtepompen? Warmtepompen maken gebruik van de beschikbare omgevingstemperatuur uit bodemwater of uit lucht. De VPM360 serie en grotere VPM varianten zijn er voor gebouwen, terwijl de Compact serie voor de woningbouw geschikt is. Door middel van elektrische energie maken zij er met een zeer hoog rendement meer warme of koude lucht of water […]

Lees verder over deze productgroep
Energiemonitoring en analyse

De functies van gebouwen en terreinen zijn onderhevig aan veranderingen, terwijl de infrastructuur soms onvoldoende mee verandert.  Daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan het besparen van energie.

E&T helpt u met het onderzoeken en analyseren van het energieverbruik. De mogelijkheid bestaat om 24 uur per dag vanaf iedere locatie uw gebouwen te monitoren.

Lees verder over deze productgroep
Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een van de meest economische en snelste manieren van verwarmen. U verwarmt kantoren, zorg centra, magazijnen of woon- en slaapkamers alleen op dat moment of die plek waar het nodig is. Want infraroodverwarming verwarmt doelgericht. Waarom zou u nog langer ruimtes verwarmen waar niemand zit? Overtuig nu u zelf en lees verder!

Met infraroodverwarming kunt u tevens veel meer inspelen op persoonlijke wensen en behoeften van uw medewerkers, of bij gebruik binnen uw huis. Het wordt zowel in kantoren, ziekenhuizen, fabrieken als in woon- en verzorgingshuizen gebruikt.

Lees verder over deze productgroep
Industriële infrarood verwarming

Juist nu de dagen korter en kouder worden, kijken bedrijven vaker naar de mogelijkheden van industriële infrarood verwarming. E&T helpt bedrijven om de CO2 reductie eisen te realiseren en uw energiekosten te verlagen. Waarom zou u nog zo veel betalen voor verwarming als het sneller en goedkoper kan? Regelmatig bellen of mailen klanten naar E&T […]

Lees verder over deze productgroep
Ledverlichting

Ledverlichting is een duurzaam alternatief op het gebied van verlichting. Deze technologie is nog volop in ontwikkeling, maar inmiddels ook volwassen genoeg voor zakelijke toepassing in fabrieken en kantoren.

E&T speelt daarop in met slimme elektronica en sensoren in combinatie met ledverlichting. Hierdoor wordt de verlichting nog zuiniger en voldoet de ledverlichting van E&T aan normen zoals de NEN 12464-1 en NEN 12464-2.

Lees verder over deze productgroep
HR zonneboilers

HR zonneboilers E&T biedt u een breed scala aan HR zonneboilers. We werken alleen met gerenommeerde fabrikanten, die sterke en lange garanties aan u afgeven. Daar hebt u dan de komende jaren en soms decennia onbezorgd plezier en comfort van de gekozen installatie van. Een vertrouwd gevoel dus voor u. HR zonneboilers hebben een hoog […]

Lees verder over deze productgroep
Slimme koeloplossingen

Airco’s of combinatiesystemen van koeling en verwarming kosten veel energie. E&T heeft een innovatieve oplossing voor u: koelplafonds.

Dat zijn systeemplafondplaten die overdag warmte uit gebouwen opnemen en voor een aangename verkoeling zorgen.

Lees verder over deze productgroep
Maatwerk en specials

E&T gaat projectmatig te werk om uiteindelijk tot een passende duurzame oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld maatwerk op het gebied van verlichting, verwarming en energieopwekking zijn. Ook kunt u denken aan maatwerk voor uw energie-,schakel- en regelkasten.

Lees verder over deze productgroep
Slim energie management

E&T helpt bedrijven met slim energie management dichter bij nul op de meter te komen. Energie die u met onze zonnepanelen overdag opwekt en niet direct zelf verbruikt vormt een overschot. Daarom kunt u wellicht beter met de slimme analyse en besturingssoftware  van E&T dit overschot aan energie in energie opslag systemen opslaan. Peak shaving […]

Lees verder over deze productgroep

Diensten voor de geselecteerde markt

Site-survey en probleemanalyse

Tijdens een project is een site-survey en probleemanalyse in veel gevallen het begin van een uitgebreide kennismaking met E&T. We nemen de tijd om erachter te komen welke oplossingen het beste bij u passen. Ook kijken we naar uw specifieke wensen.

Lees verder
Advies

E&T geeft u advies bij verschillende vraagstukken. Hoe kan mijn bedrijf verduurzamen? Hoe moet ik mijn datacenter inrichten? Is er wel voldoende verlichting op de werkplekken? En hoe speel ik in op toekomstige ontwikkelingen?

Lees verder
Opstellen eisenpakket

De technische specificaties worden door E&T in kaart gebracht bij de fase opstellen eisenpakket. We kijken daarbij verder dan de eisen van vandaag. Het gaat meer en meer om strategisch design aan de hand van toekomstige eisen van de echte eindgebruiker. Zeg maar de vraag achter de vraag om dit goed in kaart te brengen. […]

Lees verder
Engineering

E&T helpt u met uitgebreide support tijdens de engineeringsfase. In deze fase worden de technische details goed uitgewerkt en op papier gezet, waardoor het uiteindelijke product vorm krijgt en de specificaties beoordeeld kunnen worden. Engineering kan worden gecombineerd met een site-survey & probleemanalyse. 

Lees verder