Webshops voor zakelijke klanten:

Team en MT

Bij E&T werken mensen die minstens één ding met elkaar gemeen hebben: de ambitie om zich te blijven ontwikkelen. Het bedrijf bestaat uit meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken.

Het team is informeel en houdt van korte communicatielijnen. Alle medewerkers hebben hart voor de zaak en affiniteit met techniek. De klant staat centraal.

De medewerkers binnen E&T vullen elkaar perfect aan. Hierdoor komt het Management Team (Martin Vlot, Ron Koenraads en Ronald van der Stap) snel tot resultaten!

Martin Vlot, CEO

Martin Vlot is een veelzijdige CEO. Hij vindt het belangrijk om E&T te laten fungeren als een technisch specialist, die moeiteloos de behoeftes van haar klanten in kaart brengt en met passende oplossingen komt. Wij bieden oplossingen met garanties!

Lees verder
Ron Koenraads, Product Markt Business Development Manager

Met veel plezier geeft Product Markt Business Development Manager Ron Koenraads alle informatie die u nodig heeft over technische producten en diensten van E&T. Dat doet hij in begrijpelijke taal en al 25 jaar.

Lees verder
Ronald van der Stap, Manager Operations

Ronald van der Stap is Manager Operations bij E&T. Hij werkt er ruim 20 jaar. Samenwerking vindt hij belangrijk. Met u als klant. Maar ook met de partners, leveranciers en het team van E&T. Hij vervult een spin-in-het-web functie.

Lees verder