Webshops voor zakelijke klanten:

Ronald van der Stap, Manager Operations

Ronald van der Stap is Manager Operations bij E&T. Hij werkt er ruim 20 jaar. Samenwerking vindt hij belangrijk. Met u als klant. Maar ook met de partners, leveranciers en het team van E&T. Hij vervult een spin-in-het-web functie.

Samenspel

Ronald van der Stap had al vroeg affiniteit met cijfers, handel en commercie. Na zijn studie HEAO en opgedane werkervaring startte hij binnen E&T als commercieel medewerker binnendienst. Het team bestond destijds uit voornamelijk verkopers en techneuten. Hij hield zich bezig met de administratie en logistiek, waardoor hij het team goed aanvulde. Daarna ontwikkelde hij zich tot Manager Inkoop en Logistiek en groeide door tot Operations Manager. Een functie die hij tot op de dag van vandaag met veel plezier uitoefent.

Ronald vertelt enthousiast:

Ik geef leiding aan de afdelingen Verkoop Binnendienst, Inkoop en Logistiek. Verder werk ik intensief samen met andere afdelingen binnen E&T. Tevens maak ik onderdeel uit van het Management Team. Het is een echte spin-in-het-web functie. Ik ben overal bij betrokken, dat maakt het werk erg leuk.

Ronald trekt graag vergelijkingen met voetbal:

Goed samenspel is belangrijk voor het behalen van resultaten. Met korte lijnen, en duidelijke communicatie. Dat geldt voor zowel de medewerkers, als de samenwerking met klanten, partners en leveranciers.

E&T fungeert als een sparringpartner voor zowel de klant als de leverancier. We zijn sterk in persoonlijk contact en lange termijnrelaties. Hierdoor komen we tot oplossingen die echt werken. Daar gaat natuurlijk een proces aan vooraf.

Eerst kijken we waar de klantbehoefte ligt. Dan gaan we op zoek naar een oplossing die echt bij de klant past. Als we samen tot resultaten komen, vallen de puzzelstukjes ineens in elkaar.

Duurzaamheid

We houden ons bij E&T ook bezig met de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dus belangrijk. De fossiele brandstoffen raken een keer op, we moeten dus kijken naar energiezuinige oplossingen.

Om inspiratie op te doen gaat Ronald, vaak met zijn collega Ron Koenraads (Sales Manager) naar beurzen in binnen- en buitenland.

Wij bepalen niet wat men gaat kopen. De klanten komen juist bij E&T omdat we denken in oplossingen.

Naast duurzaamheid en slimme oplossingen is E&T gespecialiseerd in data- en telecommunicatie en industriële elektronica.

Als een klant bijvoorbeeld een verbindingsprobleem heeft, kunnen we ze direct van passend advies voorzien. Dat kan een bepaald type kabelassembly zijn, maar ook bekabelingsoplossingen. Aan elke pijler van E&T zijn specialisten gekoppeld. Op deze manier kunnen we advies op maat geven. Vaak zijn dit oplossingen die speciaal voor de klant zijn ontwikkeld!

Wilt u weten hoe precies dit in zijn werk gaat? Neem gerust contact met mij op!

 

Ronald van der Stap, Manager Operations