Webshops voor zakelijke klanten:

Missie en visie

Missie

Geen bureaucratie of ingewikkelde procedures. Wat wij willen, is u ontzorgen.

Wij geloven dat het slimmer, sneller en efficiënter kan. Zaken eenvoudiger maken, dat is onze missie! Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel en E&T wordt door onafhankelijke partijen (SGS) geauditeerd. Voordat wij zaken met onze partner-toeleveranciers gaan doen  auditen wij hen. Vervolgens houden wij met externe certificeringsbedrijven de engineering- en productieprocessen nauwlettend in de gaten. Daarnaast hanteren wij onafhankelijke kwaliteitskeurmerken en internationale standaarden. Bovendien zijn wij aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals BICSI, NSVV, de Groene Zaak, MVO Nederland, Federatie het Instrument en het FME.

Value for Money

Value for Money. Beloftes nakomen en wij zorgen er voor dat u goede en betaalbare dienstverlening, producten of systemen krijgt. Dat vinden wij Value for Money en het gaat om tevreden klanten die graag zaken doen met de medewerkers van E&T! Voor u betekent dit dat de dienstverlening goed is en het product op de met u overeengekomen tijdstip en plaats geleverd wordt. Vanzelfsprekend hebben wij voordat wij gaan leveren met u de gewenste kwaliteit en uitvoering afgestemd. Wij leggen dit ook in onze systemen vast om zodoende een constante kwaliteit te borgen.  Verder kijken wij bijvoorbeeld niet alleen naar de investering, maar ook naar de installatie- en onderhoudskosten. Daarnaast moeten de systemen van E&T gemakkelijk te onderhouden zijn. Ook dit draagt bij aan de slimme keuze om met E&T samen te werken!

E&T gaat met u op zoek naar de vraag achter de vraag. Zo komen wij tot oplossingen  die voor u werken. Vroeg of laat pakt de samenwerking met E&T gunstig uit voor uw portemonnee en voor de omgeving, want Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk.

Visie

E&T is sterk in het onderhouden van lange termijnrelaties met onze klanten. 35-jarige klant– en leveranciersrelaties zijn geen uitzondering. We willen onszelf blijven verbeteren om de klant beter te helpen. En te behouden. E&T heeft een duidelijke visie en hanteert daarbij haar vier belangrijkste kernwaarden. Hierdoor kunnen wij u snel en gericht van advies voorzien!

Service

Vanzelfsprekend bieden wij service aan onze klanten en hulp en begeleiding bij lopende projecten. Maar ook online zijn wij vol op in beweging! Zo hebben we diverse websites en webshops voor alle standaard producten van E&T en speciale webshops voor power cords en PDU’s  een klantenportal ontwikkeld. Een persoonlijke klantomgeving waarin u snel passende producten kunt opzoeken en bestellen.

Goed is voor ons echter niet goed genoeg. We zijn altijd op zoek naar innovatieve en slimme oplossingen! E&T is: Always improving.