Webshops voor zakelijke klanten:

Mobiele bereikbaarheid

08-13-2019 - Nieuws

Mobiele bereikbaarheid wordt steeds meer van economisch belang in bedrijven

Soms lijken zaken vanzelfsprekend. Water, energie voor licht, warmte en koeling en afvoer van verbruikte stoffen zijn een vanzelfsprekendheid in de huidige gebouwen. Maar security en snel mobiel internet zijn in veel gebouwen maar mondjesmaat aangepast aan de huidige en toekomstige stand van de techniek en behoeften van de medewerkers van die bedrijven die in die panden gehuisvest zijn. E&T kan u daarbij helpen en oplossingen aanreiken.

Met de komst van steeds meer duurzame en beter geïsoleerde of onder architectuur ontworpen gebouwen, is er ook vaak onbewust een (on)natuurlijke barrière voor 3G en 4G signalen opgebouwd, waardoor mobiel voice en datagebruik of niet mogelijk is of terug gaat naar vele ICT lichtjaren terug qua snelheden. Het lijkt wel of je een verbinding hebt, maar data transmissie hapert of gaat tergend langzaam. Velen van u zullen direct ja zeggen. Dat hebben wij hier ook!

Omdat de golflengte van de beoogde 5G frequenties minder ver reiken dan de 3G en 4G signalen wordt dit nog dramatischer en zal dit probleem voor kantoren, fabrieken en tunnels alleen maar erger gaan worden als hier niets aan gedaan wordt. Een zorg waar steeds meer kantoorverhuurders, telecom operators en ICT-en Facilitair Managers op een dag zich van bewust worden. E&T adviseert en levert al ruim 70 jaar data en telecom infrastructuren en inventariseert wensen en behoefte van klanten. Op basis van de wensen van klanten levert E&T op maat fiber optic, koper en wireless netwerken. Sinds enige tijd zijn daar een aantal productlijnen zoals passieve en actieve DAS en antenne systemen aan toegevoegd.

 

Direct in het ontwerp en nieuwbouw meenemen

Omdat informatie technologie een essentieel onderdeel van de moderne bedrijfsvoering is geworden en goede mobiele bereikbaarheid één van de basis voorwaarden voor een bruikbare en comfortabele werkplek, pleit E&T dan ook voor het direct meenemen van bijvoorbeeld DAS en RF infrastructuren in en rondom grotere gebouwen. Later toevoegen zal meer ongemakken en kosten met zich brengen. Voor bestaande gebouwen heeft E&T natuurlijk ook talloze maatwerk concepten en oplossingen.

De systemen kunnen operator onafhankelijk opgebouwd of uitgebouwd worden, zodat de investeringen ook in de toekomst goed gebruikt kunnen blijven worden. Bel ons nu op +31(0)70 4141650 of mail ons.

Mobiele bereikbaarheid