Webshops voor zakelijke klanten:

MVO

We kijken niet alleen naar de korte termijn oplossing, maar ook naar de langere duur. Vaak bespaart u daarbij op installatie- en onderhoudskosten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de omgeving, het verkleinen van de CO2-footprint. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor E&T erg belangrijk.

Maatwerk in energiebesparing

Ons doel is om met elkaar ervoor te zorgen dat er minder energie verspild wordt. Dit doen we door maatwerk te leveren. Het begint al bij het voortraject, bijvoorbeeld bij de prototyping.

Ook bij de leverancier wordt er gelet op de herkomst. E&T kijkt naar zaken zoals de recyclebaarheid en onderhoud. Het doel is om het energieverbruik te verlagen en de hoeveelheid afval te verminderen. Dat kan alleen door kennis van zaken en samenwerken. Gelukkig kunnen we voortbouwen op 65 jaar ervaring!

Duurzaam bedrijfspand

E&T heeft ook aandacht besteed aan het verduurzamen van het bedrijfspand. Een bekende voorlichtingscampagne is: “Een goed milieu begint bij jezelf”. Hier zijn we het bij E&T mee eens.

Op de parkeerplaats staan er laadpalen om elektrische voertuigen op te laden. Als het donker is, wordt de parkeerplaats verlicht door lantaarnpalen met ledverlichting op zonne-energie. In het pand wordt gebruik gemaakt van duurzame middelen en energie, zoals ledpaneelverlichting, zonnepanelen en infraroodverwarming.

E&T is altijd op zoek naar innovatieve en slimme oplossingen. We houden rekening met de toekomstige eisen en de omgevingsfactoren. Naast betrouwbaarheid en hoge kwaliteit, staat MVO bij ons hoog in het vaandel!

Maatschappelijke betrokkenheid

E&T is zeer betrokken om bij te dragen in de verbetering van de kwaliteit van leven. Zowel voor haar medewerkers als bij de kwetsbare groepen in de maatschappij. Daarom zorgt E&T voor een goed werkklimaat met prettige werkomstandigheden en wordt het ‘equal opportunity’ oftewel gelijkekansenbeleid gehanteerd.

E&T spreekt met haar Code of Conduct duidelijke beleidslijnen uit. Specifieke en algemene sociale zaken, zoals de acties die E&T onderneemt tegen kinderarbeid.

Verder ondersteunen wij jaarlijks een aantal organisaties of stichtingen. Op dit moment zijn dat de stichting Telecom Erfgoed (TELES), Stop cyberpesten, Tegenkracht (sport tegen kanker) en Milieu en Samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf, vinden we bij E&T. Ook dat is Always improving!