Webshops voor zakelijke klanten:

Nu gereedschap en gereedschapskoffers op maat bij E&T!

07-25-2017 - Nieuws

Nu gereedschap en gereedschapskoffers op maat bij E&T! Vele klanten kopen dagelijks kabels, connectoren, infraroodpanelen, PDU’s etc. etc. Maar wist u dat E&T ook al jaren professioneel gereedschap en gereedschapskoffers op maat voor u en uw monteurs samenstelt?

Gereedschap overzicht E&T

 

Betaalbaar professioneel gereedschap en verbruiksmaterialen voor algemeen gebruik

Vakmensen verdienen goed en degelijk gereedschap, maar er gaat al gauw veel geld in om. U kijkt dus ongetwijfeld ook naar het prijskaartje bij het gebruik van professioneel gereedschap en gebruiksmaterialen voor algemeen gebruik. E&T kan uit een breed palet aan leveranciers putten en regelt voor u ook graag het gereedschap. Denkt u bijvoorbeeld aan (knip)tangen, sleutels, hamers, zaaggereedschappen en zagen, schroevendraaiers, boormachines en hout-, metaal- en betonboren, labelmachines en labels, slijpgereedschap en meetgereedschap.

Specialistisch gereedschap

Naast algemeen toepasbaar gereedschap, heeft E&T als specialistisch bedrijf ook gereedschap voor de ICT, elektronica, infraroodverwarmings- en de verlichtingsspecialist. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan fiber optic cleaners, testers, OTDR’s, oscilloscopen, multimeters, temperatuur en lux- en lumenmeters.

OTDR E&T

 

Gereedschapskoffers, – tassen, gereedschapswagens of werktafel

U wilt het professionele gereedschap natuurlijk niet laten rondslingeren en dus zijn goede en passende gereedschap koffers of tassen ongetwijfeld noodzakelijk. E&T helpt u met de keuze voor een passende koffer of gereedschapscontainer en richt ze desgewenst voor uw monteurs op maat in.

 

Maar ook voor de vaste werkplek in werkplaatsen heeft E&T passende oplossingen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan gereedschapswagens met laden, waar het gereedschap netjes gesorteerd voor u in opgeborgen kan worden. Zo kunnen er lades zijn met sleutels, schroevendraaiers, tangen en zelfs opbergvakken voor groter handgereedschap.

 

Kleding en veiligheidsschoenen

Om de keuze voor u compleet te maken, bieden wij tenslotte ook nog professionele werkkleding, overalls, gereedschapsriemen, valbescherming en veiligheidsschoenen aan. Zo heeft u alles in één hand en bespaart u weer veel tijd. Zo ziet u, E&T maakt het voor u gemakkelijk en betaalbaar!

gereedschapsriem E&T

 

Wenst u meer informatie over gereedschap en gereedschapskoffers of gereedschapswagens?

Wenst u meer informatie over gereedschap en gereedschapkoffers of gereedschapswagens? Neem dan nu telefonisch contact met ons open bel dit telefoonnummer +31 (0)70 – 4141650 of klik hier om uw vraag per mail te stellen.

 

 

Nu gereedschap en gereedschapskoffers op maat bij E&T!