Webshops voor zakelijke klanten:

Ons team

Ambitie

In ons team van E&T werken mensen die één ding zeker met elkaar gemeen hebben: de ambitie om zich te blijven ontwikkelen, iets te presteren en het beter dan gisteren te doen. Dat doen wij allemaal in het belang voor u als klant.

MVO is een belangrijk onderdeel van de reguliere werkprocessen. We zijn zeer betrokken bij een verbetering van de maatschappij.

Nog beter doorvragen wat en wanneer u nu precies iets wilt ontvangen. Beter specificeren, om producten zo economisch, maar ook zo betrouwbaar mogelijk te ontwerpen en te fabriceren. Ons team is informeel en heeft korte lijnen, zowel naar u toe als intern.

Meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken

E&T bestaat uit meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Zo maken wij het voor u gemakkelijk. Met korte communicatielijnen tussen de onderstaande afdelingen, met in veel gevallen één aanspreekpunt. We streven Always improving na. Morgen willen we nog beter presteren dan vandaag!

Hieronder vindt u de afdelingen van E&T:

  • Quality en Technisch Management
  • Sales, Marketing en Product Management
  • Engineering
  • Inkoop en Logistiek
  • Administratie

We zijn altijd op zoek naar  mensen om onze ambities waar te maken en verder te groeien. Past E&T bij jou? Kijk hier voor de vacatures!