Webshops voor zakelijke klanten:

Onze nieuwe Account Manager New Business Erik Douma

10-02-2018 - Nieuws

Als Account Manager New Business met ruim 25 jaar ervaring beschik ik over voldoende technisch commerciële kennis in de business-to-business omgeving. Mijn activiteiten richten zich op het helpen en ontwikkelen van bestaande- en nieuwe klanten en markten. Ik zal mij vooral richten op het creëren en leveren van vaak innovatieve en technisch hoogstaande en betrouwbare oplossingen.

De salesfocus voor mij ligt voornamelijk op bedrijven die apparaten en machines ontwerpen en (laten) produceren en / of bedrijven in de ICT, Telecom en Data Center wereld.

Value Based Selling

Samen met E&T wil ik mij vooral richten op Value Based Selling, waarbij we altijd onze kernwaarden goed in de gaten houden. Laagdrempelig en met een schat aan technische kennis en ervaring is E&T in ieder project oplossingsgericht. We geven graag advies op maat. Dit is iets wat mij ook zelf erg aanspreekt en één van de redenen is om voor E&T per 1 oktober 2018 aan de slag te gaan.

Uiterst belangrijk vind ik het om onze bestaande en nieuwe klanten optimaal te bedienen. Zeker als het gaat om innovatieve en technische oplossingen. Uiteraard nemen wij ook de aspecten duurzaamheid en kostenbesparing in onze adviezen en oplossingen voor u mee.

Hands on mentaliteit

Met mijn ongecompliceerde Rotterdamse mentaliteit creëer ik graag snel duidelijkheid in complexe vraagstukken. Dit doe ik dan samen met mijn team om u op die manier een glasheldere oplossing te kunnen bieden.

Commercieel & bedrijfseconomisch opgeleid te Rotterdam ben ik vervolgens mijn carrière gestart als applicatie ontwikkelaar & programmeur.  Dit was in de beginjaren ’90 en de prille fase van de informatie technologie. Door mijn commerciële drive en interesse in de upcoming innovatieve technologische ontwikkelingen heb ik tenslotte besloten het programmeren achter mij te laten en mij verder te richten op sales in de Informatie & Communicatie Technologie.

Ruime ervaring

Mijn ervaring in de Wireless, data- en telecom en kabelindustrie zal ook bij E&T logischerwijs goed van pas komen. Hierdoor kunnen wij u met ruim 50 productgroepen van E&T optimaal en op maat gaan helpen. Efficiency en Cost of Ownership spelen hier telkens een cruciale rol. Samen met mijn team van zeer ervaren technici en commerciële experts zoeken wij graag maatwerkoplossingen. Voor iedere uitdaging op technologisch gebied, die u verder helpt of uw processen vereenvoudigd of verduurzaamd, vindt u in E&T een prima en eerlijke zakenpartner.

Omdat het contact met leveranciers en klantrelaties essentieel is in een internationale markt, is een nine to five mentaliteit vanzelfsprekend onmogelijk. De ‘buiten’ kantoortijden bieden vaak de rust. Juist hier vinden de voorbereiding en creatieve analyses voor de innovatieve en solide E&T oplossingen plaats. Bij E&T lopen we met elkaar nu eenmaal een stapje harder voor onze langdurige relaties, klanten en Business Partners. Dit is wat veel klanten van E&T dan ook in ons waarderen.

E&T, uw partner voor Industriële Elektronica, ICT en Telecom, duurzame en SMART / IoT oplossingen.

Wenst u met mij of een van onze andere medewerkers persoonlijk kennis te maken? Neem dan contact met ons op en bel +31(0)70 4141650.

Onze nieuwe Account Manager New Business Erik Douma